Louise Dagbok

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Louise - 20 juni 2011 22:12

När jag vaknade i morse var jag så nära att sjukanmäla mig. Jag mådde så illa och var så trött. Hade fruktansvärt ont i kroppen, det gör ont i kroppen när jag bär min handväska. Men, som vanligt är det bara i tanken jag sjukanmäler mig. Jag åkte förbi Bauhaus före jag åkte till jobbet. Var tvungen att köpa lite saker till i eftermiddag.


Jobbade fram till lunch men sedan slutade jag för dagen. Hade mycket att göra idag, först måste jag träffa mäklaren igen och gå igenom lite papper. Lämna nyckel till huset och ge henne några bilder på huset. Min morbror hade ju tappat bort sitt pass men han kom på att det låg på banken i Gustavsberg. Så till Gustavsberg och hämta passet och då få passnumret som mäklaren ville ha. När jag var klar hos mäklaren åkte jag ut till landet och försökte fixa till trädgården lite grann. Det var uppehåll i vädret så jag passade på att göra mitt bästa. Eftersom man inte kunde använda gräsklipparen så fick jag hitta på något. Jag hade fixat en stor häcksax och den gick jag på gräsmattan med. Oj, det blev som en mycket dålig ”haircut”.


Efter en timme så gav jag upp, jag vet inte om det blev något bättre. Men vi får väl fixa till trädgården till visningen i augusti. Jag orkar liksom inte göra mer, jag är totalt slut i kroppen. Jag har ingen ork alls. Innan jag åkte så tittade jag på gräsmattan och skrattade gott, mäklaren kommer att undra vad som hänt där. Tur att jag hade en bild när det såg relativt bra ut. Hoppas hon använder den bilden.


 

Som det såg ut för 2 år sedan.


Hem och sova en stund i soffan, hur ont kan man egentligen ha. Nu kan jag förstå att jag har ont på baksidan av låren eftersom jag stått framåt böjd och klippt gräset. Det är inget jag rekommenderar att ni provar, använd gräsklipparen istället.


I kväll var det sista avsnittet av CSI Las Vegas för säsongen och det var så jädrans bra.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards