Louise Dagbok

Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Louise - 25 juni 2011 18:46

Vaknade på soffan vid 3 tiden, gick och lade mig i sängen och somnade direkt. Vaknade av att telefonen ringde vid 6 tiden och att min syster säger att jag ska komma direkt. Jag studsade upp och praktiskt taget flög ut till bilen. Fick köra försiktigt den här gången eftersom det är midsommardagen och polisen är överallt. När jag kom så sa syster till mig att jag måste flytta närmare dem. Sedan berättade hon att Patriks pappa varit med om en olycka och låg på SÖS. Han hade svåra inre blödningar och måste opereras direkt. Jag gick in och tog hand om barnen och de åkte till SÖS. De hörde av sig när operationen var över, han hade haft änglavakt.


Jag, Liam och Lukas var uppe tidigt men Michelle sov fortfarande. Hon hade varit och firat midsommar med en kompis och var lite trött idag. Syster och Patrik kom en hem stund vid lunch men sedan ringde sjukhuset och de åkte in igen. Liam gick och lekte med en kompis, Michelle, Lukas och jag spelade spel. Sedan åt vi lunch/middag och när vi ätit klart spelade vi lite mer. Vi spelade Mamma Mu och kråkan memory, Lukas tycker det är roligt. Michelle överdrev lite när hon vann hela tiden och tyckte vi andra var tråkiga för att vi inte tyckte det var lika roligt. Syster och Patrik kom hem sedan och jag åkte hem.


Nu är jag hemma och är helt slut, det blir soffan med lite godis och coca cola.

Av Louise - 25 juni 2011 18:45

Den här midsommaraftonen är inte som tidigare, vi är väl lite sega och känner inte direkt för att fira. Jag tog det lugnt hemma hela dagen. Jag hade ju en liten plan att åka bort på SPA men ville spara pengarna istället. Nu gjorde jag ett litet hemma SPA på kvällen, lyssnade på en bra bok i badkaret. Det var rätt slött och rätt skönt.


Somnade på soffan som vanligt till en dokumentär om Vietnamnkriget.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards