Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Idag har jag tjänat mycket pengar.

Av Louise - 28 april 2009 21:07

Vi träffade folk från SEB idag på kontoret. De informerade oss om en Vårdförsäkring företaget tecknat åt oss. Det gäller bara nya sjukdomar, attans då kan jag inte dra upp problemen jag har i mina knän, rygg, fötter, allergi, migrän, inflammation i slemsäckarna i axeln, inflammation i låret, njurbäckeninflammationer osv….

Ha, vi får väl se när jag behöver använda mig av den.

Sedan pratade vi tjänstepension, damen blev lite upprörd när jag berättade att jag inte tror att jag kommer att utnyttja den. Men nu är det fixat så hon behöver inte bry sig om mig längre. Jag är nöjd.

 

Efter lunch åkte jag till nästa bank, Handelsbanken. Här ska snackas stålar, hur jag kan spara pengar. Vi började gå igenom PPM valet, hon frågade om jag har min kod med mig. Men jag tog fram en utskrift som jag skrev ut igår. Hon blev stolt när hon såg att jag gjort ett val och ett bra val till och med. Sedan kollade vi mitt privata pensionspar, vi ökade summan till det dubbla och även där tyckte hon att jag valt rätt gällande fonder/aktier.

Sedan diskuterade vi vad jag ska göra med pengarna jag får från mamma varje månad. Jag sa att nästa vår kan jag börja lägga undan hälften av pengarna, jag vill resa lite till innan jag lägger undan dem. Vi hittade en kapitalförsäkring som passade mig perfekt. Men vi ska höras efter nyår och fixa det då.

Men sedan ville jag att hon skulle kolla mina lån jag har på lägenheten, det var dags att ändra på dem och se där vilken bra ränta jag fick. Jag blev jättenöjd med det. Jag kände mig som Emil i Lönneberga när han svalde 25 öringen och doktorn inte tog betalt när den kom ut den naturliga vägen. Emils pappa var så glad att Emil fick en kanelbulle och en peng till, som han också svalde.

 

När jag var klar med att tjäna pengar så åkte jag och beställde vindskydd till balkongen. När jag kollade upp detta förra året så skulle det kosta 4600kr men nu kostade det bara 3200kr. De hade rabatt just nu, så då tjänade jag ju lite pengar till.

 

Nu kan jag verkligen köpa den där kameran jag så gärna vill ha. Syrran har lovat att köpa min gamla Canon kamera för 3 000kr. Då blir det inte lika dyrt att slänga ut 14 000kr på den nya kameran. Det är mycket pengar men sa jag att den kan filma också. Den är så dyr bara för att jag vill ha ett speciellt objektiv med, utan kostar den bara 9 900kronor. Bara, är ordet jag har lite svårt för just nu, men om jag räknar ihop hur mycket jag tjänat idag kanske det blir plus/minus noll.

 
 
sussilull

sussilull

28 april 2009 22:08

Men oj oj oj va damen har tjänat pengar idag då... :-)
Grattis!
Smörgåstårta i morrn?? *s*

http://www.sussilull.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards