Louise Dagbok

Alla inlägg den 10 april 2009

Av Louise - 10 april 2009 20:43

Jag fick en påskpresent av Pia i tisdags. Det var en skiva där hon har sjungit in en favoritlåt till mig. Jag tänkte ju att det var Robbie Williams men idag när jag stoppade den i cdspelaren i bilen blev jag lite chockad. Det var låten A lady in red.

Hur kommer hon ihåg att jag har den som en favorit låt. Otroligt, men hon var jätteduktig på att sjunga låten. Jag spelade upp det för pappa och Marita.


Lite historia bakom A lady in Red.

När jag var liten, typ 8 år var jag kär i Magnus Hyttberg. Vi gick i samma klass från klass 2 till klass 9. Det är alltså från vi är 8 år till vi är 15. Vi var väl ett par under nästan hela skoltiden. Vi hade chans på varandra menar jag. Men vår danslåt var A lady in Red. Vi dansade tryckare till den hur många gånger som helst på alla partyn vi var bjudna på.

När vi sedan träffades som vuxna på en nattklubb så satt vi några stycken samlade vid ett bord. Då försvann Magnus en stund, när han sedan kom tillbaka hör jag dj'n säga att det här är en låt till en mycket speciell person. Och så spelar de A lady in Red, jag tittar på Magnus som ler och bjuder upp mig. Det kändes lika bra då som när vi var 13 år.

Tyvärr så dog Magnus några år senare i en fallskärmsolycka i Tullinge.

               Min stora kärlek.

Av Louise - 10 april 2009 20:40

Gick upp relativt tidigt för en morgonpromenad. Lyssnar på en bok av Anne Holt, den är lite seg men fungerar bra vid promenader. När jag kom hem hade jag fått en liten energikick, jag började skura balkongen. Jag struntade i om det droppade vatten ner på backen, om någon gick under fick de skylla sig själva. Men jag tror att jag klarade mig, att få utskällning alltså. Men nu är det rent och jag mätte ut var vindskydden ska sitta. Jag måste få tid att åka och boka dem en dag. Kanske när jag ska till banken?

 

Satt en stund på balkongen och läste en bok, det var så skönt och jag önskade att jag kunde sitta där hela helgen. Men jag skulle ju ner till Oxelösund så det var bara att sätta sig i bilen och åka. Det började med köer vid Norsborg och de slutade inte förrän i Södertälje, vi körde väl i 30 km/timmen. Men sedan släppte det ordentligt.

 köer  

Jag var nere efter 1 tim och 20 minuter, de stod och väntade så vi drog ner till restaurangen direkt. Det är en rätt trevlig restaurang som ligger nere vid vattnet/hamnen. Seglar skolan var ute och seglade, såg rätt kallt ut men de var duktiga. Det var ingen som åkte i plurret så länge som vi satt där i alla fall.

 femöre  

Sedan var det kaffe och sockerkaka hemma hos pappa. Jag fick ett påskägg med godis, eftersom jag inte äter godis längre så får jag ge det till ungarna i morgon. Jag åkte hemåt vid 16 tiden och var hemma straxt efter 17. Hemma så tog jag ner alla gardiner, de ska tvättas på måndag. Jag satte upp mina nya köksgardiner som jag köpte på GeKå’s. Jag är rätt nöjd.

 gardiner  

I morgon är det promenad med Kristina som gäller, klockan 10. Men jag ska gå upp tidigare och börja förbereda inför putsning av fönstren. Sedan ska jag till syster och äta påsklunch. Jag längtar redan, det ska bli ägg, sill, potatis och prinskorv.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards