Louise Dagbok

Alla inlägg den 5 april 2009

Av Louise - 5 april 2009 20:56

Vaknade i natt också vid 00.30 av att jag hostar. Jag försökte hosta klart och sedan sova men det var så varmt där uppe i våningssängen. Jag gick ner och lade mig i soffan, jag satt upp och det gick lite bättre. Men jag hostade rätt mycket och jag fick inte mycket sömn.

 

Men vi vaknade (jag väckte Pia när jag hostade) vid 7 tiden. Vi packade, åt frukost, tvättade oss och ”städade” innan vi lämnade stugan. Vi måste åka till campingen och lämna nycklarna innan vi ställer oss i kö.


 kö


Vi stod längst fram i kön. 



När vi parkerat hämtade vi var sin vagn sedan gick vi mot ingången. Det stod bara 3 par framför oss så vi hade väldigt bra platser. Vi fick ju stå där i kylan i 30 minuter innan de öppnade. Några personer som var där i går och handlade berättade att det varit totalt kaos, det hade varit 1 timmes kö i kassorna och det gick inte att gå med vagnarna inne i butiken. Vi får hoppas att vi hinner kolla igenom lite innan alla människor kommer. Men när klockan var 9 så var kön väldigt lång, måste ha varit över 100 m. Den kan ha varit längre men jag såg inte mer, den fortsatte runt huset.

 

Nu var jag på gång och jag shoppade runt. Jag och Pia hade bokat att träffas i blåa cafét efter en timme. Så klockan 10 träffades vi och kollade hur vi låg till medans vi fikade. Sedan sa vi att vi skulle träffas om en timme igen. Vi checkade läget igen och sedan sa vi att vi skulle mötas vid kassorna klockan 12.

 

Oj oj oj, kvittoremsan tog aldrig slut kändes det som. Men vi var äntligen klara och gick sedan vidare till Göteborgs butiken, där vi köpte lite kakor. Vi käkade lite lunch och då kommer Pia fram till att en leksak som hon köpte inte kostade så mycket som hon trodde. Nej, nu går vi in igen och köper fler. Jag hittade lite grejor till syster och Michelle också, shit nu gjorde jag ju av med mer pengar. Nu är det nog….


bilen




Vi är på väg hem nu. Vi ser så många falkar under vår bilresa, de sitter på staket vid vägkanten. Jag tror vi såg 6 stycken, och jag hann inte ta kort på dem. Pia vägrade stanna, hon skyllde på någon lag eller nå’t. Vi såg även rådjur och vildsvin.

 

Vi var hemma straxt före 19, det var skönt att kunna slappa innan man ska gå och lägga sig.

Men när ska jag packa upp allt från påsarna?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards