Louise Dagbok

Alla inlägg den 6 april 2009

Av Louise - 6 april 2009 21:15

Så fort jag kom till jobbet i dag så blev jag täppt i näsan. Vad är det på jobbet som jag inte tål. Jag var ju inte i närheten av Leif när näsan blev täppt så han är jag inte allergisk mot.

 

Elinor lät mer sjuk än jag, hoppas hon blir bättre. Annars var väl dagen på jobbet sådär. Hade en liten diskussion med en arbetskamrat, men det hoppas jag har gått över. Nu är i alla fall semesterschemat klart för oss på supporten. Det kommer att fungera den här sommaren också.

 

Fick allt gjort i alla fall, nu ligger jag i fas med veckan. Blev kvar en liten stund men det var inget farligt. Jag pratade med Dialect om min telefon igen, det är ett sådant konstigt fel på min telefon att de behövde skicka den till en specialist. Det är otroligt, jag ska alltid råka ut för sådant här. Men det är väl bättre att jag får B-telefonen än någon annan. Men jag säger bara en sak, är den inte klar till på onsdag ska jag ha en ny. Det sa jag till killen som ringde, han stammade fram ett svar, vad vet jag inte.

 

När jag kom hem lade jag mig och vilade lite. Jag hoppade över alla gula påsar som ligger kvar på golvet. Jag har påskpyntat kan man säga. *asg*

 

Tittade på Wallander (den engelska versionen), den var faktiskt helt ok. Kenneth Branagh är en kanon skådespelare, jag diggar honom.

 

Så, ikväll händer det. Grissam kommer att säga upp sig och Laurence Fishburne tar plats. Det är CSI Las Vegas jag talar om, en av mina favoritserier.

 

Jag vill också nämna att jag kommer inte att äta godis i påsk. Så ni vet alltså.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards