Louise Dagbok

Alla inlägg den 30 juli 2011

Av Louise - 30 juli 2011 09:42

Syster ringde mig vid midnatt och det skrämde mig igen. Har man blivit väckt två gånger mitt i natten av att något jobbigt har hänt så vaknar man med ont i magen. Men det var inte så farligt, hon ville bara prata lite.


När jag vaknade så hade jag ändå lite ont i magen och jag var lite orolig över dagen. Vet inte varför jag var det men man kan ju inte styra känslan i magen. Jag tog det lugnt på morgonen, jag ville inte stressa upp mig allt för mycket. Jag märker ju hur dåligt jag mår av stress.


Åkte ut mot Tyresö vid 10 tiden och var framme vid halv 11. Det var många som redan hade kommit och många stod utanför och pratade. Det var lite roligt att se den polska familjen som jag inte sett på många år. Många kände självklart inte igen mig, jag var ju liten när jag träffade dem sist. När klockan var 11 så satt vi alla samlade i lokalen. Det var Thessan som höll i ceremonin och det gjorde hon jättebra. Det var en vacker ceremoni och allt fungerade bra. Efter den gick vi upp till Prinsvillan och där åt vi en härlig lunch. Jag hade fortfarande ont i magen så jag kunde inte äta så mycket men lite gick ner. Sedan var det mycket fisk, skaldjur och inget laktosfritt. Men alla var jätte nöjda med maten och tyckte den var jätte god.


 


Christer frågade mig och vi kunde gå till mammas grav, han visste inte var hon låg. Så vi tog en promenad ditt och stod där och pratade en stund. När vi kom tillbaka ville alla från den polska sidan gå upp och se farmor Urzulas grav. När alla gått så packade vi andra ihop allt och åkte hem. Jag åkte hem till mig för jag mådde inte alls bra. Jag lade mig och sov en stund och försökte sedan äta en bit. Nu hoppas jag att det här var den sista begravningen på länge.


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards