Louise Dagbok

Alla inlägg under juni 2011

Av Louise - 20 juni 2011 22:12

När jag vaknade i morse var jag så nära att sjukanmäla mig. Jag mådde så illa och var så trött. Hade fruktansvärt ont i kroppen, det gör ont i kroppen när jag bär min handväska. Men, som vanligt är det bara i tanken jag sjukanmäler mig. Jag åkte förbi Bauhaus före jag åkte till jobbet. Var tvungen att köpa lite saker till i eftermiddag.


Jobbade fram till lunch men sedan slutade jag för dagen. Hade mycket att göra idag, först måste jag träffa mäklaren igen och gå igenom lite papper. Lämna nyckel till huset och ge henne några bilder på huset. Min morbror hade ju tappat bort sitt pass men han kom på att det låg på banken i Gustavsberg. Så till Gustavsberg och hämta passet och då få passnumret som mäklaren ville ha. När jag var klar hos mäklaren åkte jag ut till landet och försökte fixa till trädgården lite grann. Det var uppehåll i vädret så jag passade på att göra mitt bästa. Eftersom man inte kunde använda gräsklipparen så fick jag hitta på något. Jag hade fixat en stor häcksax och den gick jag på gräsmattan med. Oj, det blev som en mycket dålig ”haircut”.


Efter en timme så gav jag upp, jag vet inte om det blev något bättre. Men vi får väl fixa till trädgården till visningen i augusti. Jag orkar liksom inte göra mer, jag är totalt slut i kroppen. Jag har ingen ork alls. Innan jag åkte så tittade jag på gräsmattan och skrattade gott, mäklaren kommer att undra vad som hänt där. Tur att jag hade en bild när det såg relativt bra ut. Hoppas hon använder den bilden.


 

Som det såg ut för 2 år sedan.


Hem och sova en stund i soffan, hur ont kan man egentligen ha. Nu kan jag förstå att jag har ont på baksidan av låren eftersom jag stått framåt böjd och klippt gräset. Det är inget jag rekommenderar att ni provar, använd gräsklipparen istället.


I kväll var det sista avsnittet av CSI Las Vegas för säsongen och det var så jädrans bra.

Av Louise - 19 juni 2011 20:37

Sov dåligt hela natten, vaknade och mådde illa vid flera tillfällen. Klockan väckte mig vid 6 tiden för idag ska vi ut till landet och städa. Åkte ut till familjen för att hämta syster vid 8 tiden, jag var lite försenad. Patrik hjälpte mig att hämta pickupen som vi fått låna av Anders. Tack snälla Anders. Vi släppte av Michelle vid Gubbängsfältet, hon skulle spela en match till idag i regnet. Stackars Michelle, två dagar i regnet.


När vi kom fram så var det blött över allt och gräset var ungefär 1 meter högt. Vi städade som två dårar, jag frös och svettades vartannat. Vi tog bara en 10 minuters rast under hela dagen, vi skurade, putsade, dammsög och skurade igen. Lämnade nycklar och fullmakt till mäklar Anna på väg hem till morbror. Vi fick hjälp av Cissi och Rickard att packa ner allt i deras bil, körde allt hem till morbror. När jag kom hem till slut så var jag tvungen att ta något att äta sedan ner i soffan. Jag har så ont i kroppen, känns som jag blivit misshandlad. Vi får se vad morgondagen har att bjuda på.

Av Louise - 19 juni 2011 20:35

Vaknade på soffan på morgonen, jag har sovit hela natten på min obekväma soffa. Jag är rätt nöjd. Men jag vart mindre nöjd när jag upptäckte att jag glömt att ställa in resten av maten i kylen i går kväll. Men, jag är inte så kinky så jag ställde in den i kylen i morse.


Åt frukost och klädde mig sedan för det var dags att åka till morbror och fika. Han såg ut och må bra så det var ju kanon. Satt där en stund innan det var dags att åka hem igen. Bytte om till träningskläder och hoppade upp på cykeln för en tur till Gubbängsfältet. Michelle spelar handboll på Eken Cup i helgen och idag hade hon två matcher. Vi möttes vid banan och satt där och tittade på när hon spelade. Sedan tog jag cykeln hem för middag och ytterligare en kväll på soffan. Men det blir en tidig kväll för i morgon ska det städas. Puh, jag har sagt att jag ska hämta lastbilen vid 8 tiden.

Av Louise - 18 juni 2011 21:20

Höll på och försova mig i morse. Jag har blivit tvungen att sätta mobilen på väckning 2 gånger på mornarna. Jag somnar om och vet inte ens att jag stängt av första väckningen. Men den här morgonen var värre. Jag vaknade på första väckningen och gick upp och satte mig i soffan med morgon tv på. Då somnade jag, men som tur var hade jag inte stängt av andra väckningen. Puh, tur för mig.

Jobbade på och efter jobbet var det dags att åka till Eye Center i stan för att titta ut mina nya glasögon. Först behöver jag ett par terminalglasögon och sedan ett par som jag har övrig tid. Terminalglasögonen betalar jobbet så de var billiga, bågarna kostade bara 800 kronor. Jag kommer ju bara använda dem när jag tittar på min dator och när jag läser böcker. De andra glasögonen ska jag ju ha mer så dem ville jag lägga lite mer pengar på. Jag hade sett ett par innan jag träffade optikern, de var riktigt snygga. Dyra var de också men så tuffa. Han sa att jag kommer vara ensam i Sverige med dem, han överdrev säkert men det lät bra. Det spelar ingen roll vad han sa, jag tyckte de var fina. De är svarta stålbågar och det är guld på insidan. Bågarna har blommor på sidorna, så fint. Dessa var som sagt var dyra, vinner jag inte på Lotto får jag kanske fråga pappa om ett lån. Pappa?????? (förklaring: min pappa läser min blogg.)

Nä, jag ska nog klara av detta. Åkte sedan hem och käkade god mat för att sedan slockna på soffan.


 

Av Louise - 18 juni 2011 21:19

Idag var en vanlig dag, inget ovanligt hände. Den var som dagarna var innan Peter gick bort, en vanlig dag med andra ord. Jag jobbade hela dagen och sedan åkte jag hem. Jag mötte upp Lise på kvällen för en promenad runt Hammarby Sjöstad. Jag hade känt mig lite varm och inte helt 100 under dagen och det kände jag även under promenaden. Jag tog febern innan och jag hade 37.4 men tänkte att det går över. Jag kunde inte gå lika raskt som jag brukar men vi pratade så mycket att det var skönt att vi gick sakta.


Hem och titta på Criminal Minds och prata lite med syster. En helt vanlig torsdag.

Av Louise - 18 juni 2011 21:18

Började dagen med ett möte med mäklaren, skulle lämna en massa papper samt få en fullmakt som min morbror skulle skriva på. Var där redan 08.30 men det tog sin lilla tid och jag åkte inte därifrån förrän efter 10. Men det är skönt att vi börjat med försäljningen äntligen. Jag önskar inget mer än att få detta ur världen. Till jobbet och jobba någon timme eller två men sedan var det dags att åka hem.


Det var skolavslutning idag kl 14 men jag missade det för idag är det dags för en besiktning av ventilationen. Jag åkte hem och satte mig i soffan och bara väntade. När han väl kom så blev han inte glad när han såg mitt kök och min spisfläkt. Han var inte nöjd med installationen och den kommer jag få göra om. Han kommer i höst på en ny besiktning, så jag måste fixa till lite. Men annars var han väl nöjd.

Av Louise - 14 juni 2011 19:45

Mellan supportsamtalen har det varit samtal med min advokat, min läkare, min optiker, min systers advokat, en ICA Handlare plus de gånger jag pratade med min syster. Jo, Lise ringde för att höra om jag kollat upp några resor till New York. Jag hängde upp nya gardiner på rummet och jag fixade till vår hemsida. Puh, den här dagen var ingen lek.


På kvällen började det regna och det stod som spön i backen. Men utanför på gården stod en granne och grillade, han gav sig inte utan stod där med paraply och försökte grilla. Men efter en stund gav han upp!

Av Louise - 14 juni 2011 19:44

Den här dagen var lika galen som fredagen den 13:de. Jag pratade med min advokat, jag pratade med mäklaren, jag hade två möten och jag försökte göra mina sysslor på jobbet. Efter lunch var det dags att åka till syster och träffa Fonus. Det var en riktig pärs, att titta i pärmarna för att välja kista, en pärm för att välja blommor och en lista för att välja text till blombanden. Det var riktigt känslomässigt jobbigt, det var tufft. Sedan ska man hitta ett datum för begravning, vi ville ju inte ta ett datum som vi använt tidigare eller då någon i familjen fyller år. Det var inte lätt men vi fick några förslag.


När vi var klara så åkte jag direkt till stan och träffade Carina. Dags för ny fina naglar, det är alltid skönt att få fina och hela naglar. Sedan hem och äta, hade tydligen glömt bort att äta på hela dagen.

Kände mig helt slut när jag kom hem, jag kom på att jag haft huvudvärk nästan hela dagen.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards