Louise Dagbok

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Louise - 11 maj 2011 08:52

Dagen började bra, inga sura uppstötningar på morgonen. Man skulle kunna tro att jag är gravid men icke, jag har bara en stressad mage. Den blir lite så när en släkting är försvunnen och när en familjemedlem mår dåligt.

På jobbet så kom det en ny person som skulle massera mina kollegor. Jag hade inte bokat in mig hos henne för jag tycker det är jobbigt att alltid behöva dra hela sin historia innan man börjar få massage. Men Emelie som vi har i vanliga fall sa att hon trodde Tone skulle vara utbildad naprapat. Eftersom Emelie sagt att hon tror jag behöver få behandling av en naprapat så tänkte jag bara fråga Tone lite om vad hon tror. (Oj, nu tror jag det blev lite svårläst).

Jag hälsa de på henne och frågade om även hon trodde att en naprapat var lösningen på mina smärtor i benen. Nej, sa hon MEN jag har en tejp som kanske kan hjälpa dig. Så började hon berättade om en metod där man tejpar på kroppen och värken ska försvinna. Eftersom jag redan provat många saker men inget har hjälp så tänkte jag: varför inte! Sedan berättade hon att hon blir lite intresserad när människor har försökt många saker men inget hjälper. Då blir hon lite ivrigt och vill hjälpa till. Så hon drog in mig i behandlingsrummet och la tejp på min vänstra vad och på en punkt vid ryggslutet. Jag ska ha tejpen på i två veckor och sedan ska vi träffas igen. Hon berättade att en sådan här tejpning tar hon 280 kr för i vanliga fall. Oj, jag måste verkligen testa detta.

Så nu har jag lite tejp på kroppen och den ska sitta där i vått och torrt. Vi får väl se? Här nedan är lite information om just Kinesotejping.


Kinesotejp
Kinesiotaping aktiverar det neurologiska systemet, kroppens informationsprocessor och cirkulationssystemet. Musklerna påverkar mycket mer en rörelse av kroppen, även de venösa flödena, lymfaflödena, kroppens temperatur påverkas. Felaktig muskelfunktion leder därför till en rad olika symptom. Kinesiotapen är unik då du kan ha den på kroppen 24 timmar om dygnet i upp till två veckor! Då hjälper kinesotejpen kroppen att aktivera sina egna läkningsprocesser.

Fungerar mycket bra på ödem av olika slag!
Första besöket tar ca 50 min och kostar 590kr.  Återbesök eller enbart tejpning kostar 280kr, oavsett mengd tejp eller tid.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards