Louise Dagbok

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Louise - 20 maj 2011 20:36

Som jag tidigare berättat så rymde ju systers ödla någon vecka innan de åkte till Spanien. De sa någon dag innan de åkte att de trodde den var inne i torktumlaren. Men nu kan jag berätta att den inte längre är i torktumlaren. För mitt i Criminal Minds så ser jag att Kevin beter sig lite konstigt. Han ställer sig upp och står alldeles stilla tittande mot akvariet. Jag lutar mig över soffkanten för att titta vad det är och där, mitt på golvet ligger en stor jädra ödla.

 



De sa att det var en liten söt ödla men det är var en stor dinosaurie. Jag försöker gå fram och ta ödlan för att lägga den i terrariet men då springer Kevin fram och skrämmer den under akvariet. De följande två timmarna försöker jag få fram ödlan men det går inte. Jag ger upp helt enkelt. Den fräste åt mig när jag försökte ta fram den, det var inte något roligt.


Så hela dagen idag har jag tittat var jag ställer mina fötter, jag vill ju inte trampa på den. Men nu förstår jag ju också Kevin som har varit väldigt konstig här hemma. Han har gått och sniffat överallt och skällt mitt i natten. Jag har pratat med Patrik och han säger att om jag inte får fram ödlan så får den vara så där tills de kommer hem. Har den överlevt två veckor ute i huset så överlever den säkert en vecka till. Jag får försöka hålla katterna ute resten av tiden, de får bara komma in för att äta. Kevin däremot kan bli lite svårt att tygla på nätterna, han gör ju som han vill.


 

Här är Doris som vill in, hon springer in och ut hela tiden.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards