Louise Dagbok

Alla inlägg under maj 2011

Av Louise - 5 maj 2011 21:20

Måndagen den 2 till Torsdagen den 5 maj 2010


Vädret har ju inte varit så bra den här veckan, det har snöat några gånger och det stämmer inte överens med månaden tycker jag. Mitt humör har svängt som vädret och det är säkert inte bra för hälsan. Jag känner i huvudet att jag stressat den här veckan, jag känner även i magen. Jag har fått tillbaka min magkatarr och jag har sura uppstötningar flera gånger per dag. Jag vet att jag inte ätit rätt, jag borde börja laga matlådor igen.

 

Jag var hos en ögonläkare i tisdags för jag har ju fått så dålig syn. Jag började ju förra våren att märka att jag ser sämre på nära håll. Först trodde vi att det var en biverkning av min medicin men efter ett år så är det knappast det. Först kollade syster min syn, då visade det sig att jag är långsynt på ett öga och närsynt på det andra ögat. Det är tydligen inte så jätte vanligt och hon var överraskade att ingen berättat det för mig tidigare. Sedan fick jag ögondropparna som gör att mina pupiller vidgas, jag fick knarkar ögon. Ögonläkaren började sedan undersöka mina ögon och då visade det sig att jag har en inflammation under hornhinnan på höger ögat. Sedan berättade han att jag har ett fel på mina ögon, ögonmuskeln drar inte ihop sig som den ska när jag ska se på nära håll. Så först ska jag använda salva och ögondroppar i två veckor i höger öga sedan har han skickat en remiss till en ögonspecialist i stan. Jag ska få nya glasögon som ska hjälpa mig med mitt problem.

 

På onsdagen fick Sussi min tjänst Samordnare för utbildningen. Jag tycker det är kanon, hon kommer klara det här galant. Syster bokade in en middag med våra brorsöner nästa vecka. Då ska vi gå igenom testamente och allt som hör till. Det ska bli trevligt, hoppas syster bjuder på god middag. Fast det brukar hon ju göra så det ska nog inte vara några problem.

 

Idag är det torsdag, världens bästa torsdag kan man säga. Det är ju Australien program på tv och Criminal Minds avsnitt på kanal 5. Sedan är det sista arbetsdagen för den här veckan, hur skönt som helst.

Av Louise - 5 maj 2011 20:32

Söndagen den 1 maj 2011

 

Tog en promenad på en timme idag också, det var faktiskt rätt skönt att det inte var så varmt. Tog en sväng till Globen för att köpa ett par gympadojor och då tänkte jag på Löplabbet. När jag kom dit så var alla gympadojor borta från hyllorna och när jag frågade var de var så sa de att de inte var ett äkta Löplabb. De hade alltså inte mitt märke och de hade inte Stadium heller så det blev inga skor för mig. Men det blev en tunika istället från affären Joy.

 

Jag tog det väldigt lugnt resten av dagen och jag tyckte det var skönt för helgen började ju inte så bra. Men nu har den värsta besvikelsen lagt sig, jag har inte gjort något fel och därför mår jag inte dåligt för detta.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards