Louise Dagbok

Alla inlägg under mars 2011

Av Louise - 14 mars 2011 21:32

Jag tänker resa någonstans på semestern har jag bestämt mig för. Jag vill åka iväg och fotografera vackra vyer och byggnader så jag har än så länge två alternativ. Edinburgh i Skottland eller Barcelona i Spanien.


  

 Edinburgh 1


  

Edinburgh 2


  

Barcelona 1


  

Barcelona 2

Jag tänker inte bo på vandrarhem eller något billigt skithotell utan nu ska jag bo lite lyxigt. Jag vet inte åt vilket land det lutar åt men Barcelona är billigare än så länge. Men jag tycker Skottland lockar mer med naturen och deras gamla ruiner. Medans Barcelonas sol och värme lockar otroligt mycket. Är det inte sol här hemma så får man ju lite där, i Skottland är det som varmast 18 grader i juli.


Vi får väl se åt vilket håll det lutar. Det är lite synd att jag inte har vänner med samma intresse som jag gällande fotografering.

Av Louise - 13 mars 2011 15:45

När jag ätit frukost i morse satte jag igång med att fixa mina persienner. Det saknades lite tillbehör till dem, de var trasiga men nu är det fixat. Sedan körde jag en tvätt igen, det gick lika bra den här gången. Körde en diskmaskin också, dammsög och sedan böt jag sängkläder. Passade på att damma i sovrummet också, det blir fort dammigt hos mig. Vi har tydligen problem med ventilationen i huset, man får damma ofta.


Skulle vilja tvätta sofföverdragen men det får bli nästa helg, man får ta lite i taget. Var och åt på Koh Phangan och det var lika gott som vanligt. Pappa och Marita var med för första gången. Jag blev lite nervös när de smakade på den goda salladen man får innan maten. De tyckte det var väldigt starkt, det stämmer men jag blev lite nervös inför varmrätten. Kycklingen med cashewnötterna kan ibland vara lite stark men som tur var så var den inte det den här gången.


Väl hemma igen så la jag mig i soffan med en bra bok. Men jag blev så trött att jag inte orkade läsa. Som tur var så är det SharkMen på tv och det kan man ju titta på. Jag tycker det är ett mycket intressant program, de letar efter vithajar utanför San Diegos kust.  

Av Louise - 13 mars 2011 09:38

Bestämde mig för att åka ut till Stavsnäs för att kolla posten och hur mycket snö det ligger kvar. När jag kom fram såg jag att mycket snö hade försvunnit i skogen men det låg för mycket snö kvar på parkeringen. Så jag fick parkera nedanför vägen och ta en promenad upp. Bara två tidningar i brevlådan och de tar jag med mig hem för att läsa. Mötte Joakim som var ute och gick med barnen. Han berättade att det har varit inbrott på gatan, hans föräldrar hade haft inbrott och tjuvarna hade tagit en flaska konjak.


Vi stod och pratade en stund och sedan gick jag upp för att kolla huset. Allt såg lugnt ut och det var ingenting inne heller. Här hade det inte varit påhälsning, skönt. Slängde en soppsäck i sopptunnan, maten som vi tog ur kylen i november.



Av Louise - 12 mars 2011 08:45

Efter jobbet åkte jag hem och tog en bok och lade mig på soffan. Jag låg och läste i 3 timmar och det var så skönt, jag blev lite trött. Till middag blev det hemlagad pizza igen och den var ju så god. Det blev en lugn kväll i soffan och en tidig kväll till sängs. I morgon vill jag sova länge, längre än till 7 hoppas jag.



Av Louise - 11 mars 2011 21:30

En kollega fyller 60 på fredagen och bjuder på smörgåstårta till lunch idag torsdag, Jag käkade en bit sedan åkte jag till Ica SM Globen och köpte en 6 bitars som vi ska ha till middag. Så efter jobbet åkte jag till syster där det var dukat för middag, de väntade bara på maten. Och den kom ju jag med, så det blev smörgåstårta till lunch och till middag.


Det snöade idag också men det är fortfarande plusgrader så förhoppningsvis smälter den snö som finns kvar. Håller tummarna!

Av Louise - 9 mars 2011 18:54

Drömde i går natt att jag vann 22 miljoner kronor… så efter Lottodragningen i kväll så vann jag…. 23 kronor. Jag vann i alla fall. Och det var väldigt nära 22….


I går gjorde jag vår pizza som jag åt mycket med min familj i Australien. Den var så god att jag tänkte äta den även i kväll men jag tänkte att det passar bättre till på fredag. Så det blev en köttbit med potatis och sås i stället.


  


Beställt 8 nya böcker, både pocket och ljudböcker. Det är ju rea, man måste ju passa på. Sedan har jag gjort något i dag som det var länge sedan jag gjorde. Jag köpte tidningen Fantomen, ni läste rätt… FANTOMEN. Jag ska spara den tills i kväll när jag bäddat ner mig i sängen och riktigt myser.. med Fantomen.

Av Louise - 7 mars 2011 19:43

Sov bara 2 timmar under hela natten, när jag börjar tänka på huset på Stavsnäs så blir det omöjligt att sova. Mina tankar går runt och runt hela tiden, spelar ingen roll att jag försöker tänka sandstränder och vithajar.

När jag vaknade hade jag ont i kroppen och det gick inte över förrän till lunch. Jag tappade kaffekoppen när jag försökte greppa den i morse. Så ont hade jag.


Men jag blev lite gladare när jag såg asfalten i morse, knappt någon snö kvar alls på vägarna.
För att sedan göra veckan lite bättre så bokade jag bord på Koh Phangang till på söndag. Sedan bokade jag en smörgåstårta till på torsdag, syster blev sugen på det så det var lättfixat.


 Efter jobbet åkte jag ner och handlade på Willy:s och det blev mycket mat. Men som vanligt så åkte jag på en kontroll av mina matvaror men som vanligt så stämde allt. Jag lurar ingen.


Av Louise - 6 mars 2011 18:34

Var i Nacka Forum och böt Patriks t-shirt som han fick i julklapp av mig. Det var ju ett hål i tröjan men jag visste inte om jag skulle få byta den eftersom det gått två månader sedan jag köpte den. Men det gick alldeles utmärkt, de var väl inte så glada men jag gav mig inte.


Har skrivit text till alla bilder i mitt fotoalbum. Ska väl skicka iväg en order så jag snart får hem dem, dags att ta fram kontokortet. Jag gick lite i affärer i Nacka Forum men jag köpte ingenting till mig själv, så duktigt. Jag lärde mig en sak i Australien och det var om man köper ett nytt klädesplagg måste man slänga ut två plagg. Eftersom jag rensade i går så har jag betalat för alla kläder jag köpte i Australien.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards