Louise Dagbok

Alla inlägg under december 2009

Av Louise - 2 december 2009 18:52

Dags för nytt pass


Vaknade vid 6 när klockan ringde men jag ville inte vakna. Hade en sådan jobbig dröm, den handlade om två av mina arbetskamrater. De tjafsade med mig i drömmen och jag bråkade tillbaka. Den var jobbig och när jag vaknade så slog hjärtat dubbelslag, jag kunde inte gå ur sängen förrän jag var lugn. Det tog exakt 22 minuter innan jag lugnat ner mig. Jag tycker inte om att bråka och vill att alla ska vara vänner och ha det bra. I den här drömmen misslyckades jag totalt.

När jag kom till jobbet så berättade jag drömmen för en av de inblandade för det kändes som jag var tvungen till det. Hoppas det aldrig händer på riktigt.


Många möten idag också och mycket att göra. Just nu skulle jag lätt kunna jobba över flera timmar, men det har jag inte tid med. Jag har ju saker att göra efter jobbet. Som idag, till Nacka Polisen direkt efter jobbet för jag måste ha nytt pass.


Det var bara 4 nummer före mig men under tiden jag väntade så tick 3 maskiner sönder så det var bara en som fungerade. Det tog alltså lite längre än det borde, men efter 30 minuter var det ändå min tur. Jag var tvungen att ta av mig båda halsbanden, den med mitt namn på skulle blända kameran sa han. Han var tvungen att ta om bilden flera gånger för datorn sa att den inte godkände korten. Jag smålog nämligen, jag vill inte se ut som en kåkfarare på bilden. Men som det visar sig nu så gör jag det ändå. Jag ser ut som om jag rymt från ett hårt bevakat fängelse. Han sa att alla gör det, tur för mig då. Mitt pass går inte ut förrän i juni men passkontrollanten sa till mig i somras att jag var tvungen att söka nytt för det var trasigt. Så nu är jag 400 kronor fattigare.


Andrew skrev på Facebook att han ville ha en bild på min shark, nu har jag fått hjälp med en bild och den är nu skickad till honom. Vi får väl se var den hamnar.


  

Av Louise - 1 december 2009 20:31

Första dagen i december


Foten gjorde lite ont i morse men jag smörjde in den och sedan får det vara bra. Det var väl helt okej på jobbet idag, hade som vanligt fullt med jobb. Det är mycket som ska bli klart före vårt möte den 15:e och mycket mer som ska vara klart innan jag åker. Jag vill inte höra att jag missat något när jag kommit hem.


På lunchen åkte jag ner till Bauhaus och fixade en julklapp, det kostade bara 100 kronor och sedan lite kärlek från mig. Efter jobbet åkte jag till Cervera och köpte en present till Jules i Australien. Hon gifte sig i måndags och nu har jag äntligen hittat det jag ville ha. Nu ska jag bara ta mig till posten så jag kan köpa en låda och sedan ska det iväg. Hem och käka lite middag, vila foten lite för den är lite öm.


I morgon blir det en promenad på lunchen, det var ett tag sedan.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards