Louise Dagbok

Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Louise - 5 juli 2009 12:32

Vaknade igen vid 3 tiden och den här dagen låg jag vaken tills det var dags att gå upp. Åt lite frukost och jag mådde väldigt bra idag. Jag slänger in en ny tvätt i maskinen, lite jobbigt med bara ett ombyte underkläder och ett par strumpor. Klockan 10 kom en haj förbi och då blev det rörelse på båten igen. Första gruppen gick ner i buren och de kom upp och hade sett Chicki girl, hon har massor med ärr på ena sidan. Jag och Ngaire var i grupp 3 och vi var redo att gå ner och se hajen. När grupp 2 kom upp med Andrew så berättade han att det varit full aktivitet runt buren. Bridget var tänkt att gå ner med oss i buren men Andrew sa att han ville göra det för att han ville filma mig och Ngaire där nere med hajarna. Jag och Ngaire var till oss i dykardräkten och var så redo man kan vara för nu visste vi att hajarna finns där nere.

Vi ställde oss i våra hörn i buren och Andrew tog ner oss sakta mot djupet. Han hade en extra tonfisk i buren och en hink med tonfisk inälvor. När vi kom ner till botten så började jag titta efter hajarna. Andrew jobbade hårt att locka dem till sig, slet i tonfisken och släppte ut inälvorna. Det var fullt med fiskar omkring oss, flera Giant Rays men INGA HAJAR.

Efter ungefär 15 minuter där nere så tittar jag på Ngaire och skakar på huvudet. När vi kom upp så var Andrew helt knäckt, jag och Ngaire bara skrattade och alla stod och tittade på oss när vi kom upp ur djupet. När de såg våra miner och hur vi skakade våra huvuden så sa de högt att vi var otursfyllda. De ville inte gå ner i samma bur som oss. VARFÖR DÅ?

 

Allt som allt var dagen ändå bra, det var rätt varmt och soligt. På kvällen lekte vi lite. Andrew delade upp oss i tre grupper och gav oss varsitt spagettipaket och en påse Marshmallows. Uppgiften gick ut på att bygga det högsta tornet på 20 minuter. Vi hade skitroligt och vi tyckte vi hade den mest intressanta tornet men fransmännen vann. What ever!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards