Louise Dagbok

Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Louise - 14 juli 2009 21:00

Sov riktigt bra i natt, men tjejen som sover i andra våningssängen hon lät konstigt. Jag vågade inte titta men det lät som hon hade besök om jag säger så. Men jag tittade inte och somnade om direkt. När jag vaknat låg jag kvar en stund för det regnar ute. Det regnade och åskade under natten och har tydligen inte slutat. Men när klockan var 9 så gick jag upp och duschade. Det blev en ordentlig skrubbning, få bort havet och tonfiskoljan från kroppen.

Sedan gick jag till ett kafe jag varit på tidigare, Funk Coffee & Food. Det blev bacon&egg med grillad tomat. Till det serverades ett glas juice och en kaffe late. Sedan gick jag mot Adelaide Zoo, det spöregnade men det bryr jag mig inte om. Jag har ju inget att göra idag så Zoo passar bra.

Det kostade 17 dollar (105skr) för att komma in och få en karta över området. Det var lite avstängt här och där för de ska få pandor inom kort och håller därför på att bygga ett stort panda hus. Men det var kanske ingen bra idé att gå på zoo när det regnar, alla djuren gömde sig. Och det var så mycket vatten på marken att efter en timme så var jag blöt upp till knäna. Både skor och strumpor var totalt genomsura. Så jag gick därifrån efter ett tag, mot city igen. Stannade på ett kafe och köpte en late igen, dags att torka upp lite. Men sedan gjorde jag det jag skulle undvika. Jag gick mot affärerna. Jodå, det blev en liten bebis sak till Mads och kläder till mig. VARFÖR kläder till mig? Först så har jag nu fått reda på planerna i Melbourne och vi ska gå ut och äta både fredag och lördag kväll och på lördagen ska vi ut med några vänner till Resh. Då vill jag ju vara fin, inte kanske ha Rodney Fox tröjan jag haft på mig nu i 2 veckor. Jag hade sett en snygg sak i en affär men den kostade 120 dollar och jag har bara gått förbi, jag gick förbi i dag också två gånger men 10 minuter senare så står jag där i provhytten med den på mig. Och den passade mig rätt bra, expediten frågade om det gick bra. För bra svarade jag och köpte den. Men det gör inget, jag hoppar över middagen i kväll.

 

Gick tillbaka till YHA och började kolla i väskan om jag får plats med allt. Jag slängde ut lite jag inte behöver mer och packade om rätt ordentligt så nu får allt plats och jag har organiserat om i den så jag har lätt att ta fram nya kläder. Jag har fått två nya rumskompisar, två japanskor. De ber om ursäkt hela tiden, den sjuka vet jag inte var hon är. Nu är det dags att ladda batteriet till datorn, tjena på en stund.

Nu är batterierna uppladdade och jag sitter i allrummet och skriver. Den sjuka har flyttat ut från rummet, hon bara försvann mellan 16 och 17 när jag var ute och åt middag. Passade på att ringa familjen och höra att allt var bra och det var det. Kunde höra Lukas i bakgrunden när han busade med pappa. I kväll blir det också en tidig kväll med tanke på att jag ska upp 05.30 i morgonbitti. Bussen avgår 06.30 från Adelaide, mötesplatsen är i och för sig bara 30 meter till höger från YHA. Det var ju kanon, slipper jag dra väskan så långt. Det kan ju regna även i morgon som det har gjort idag. Det har verkligen öst ner idag, men när jag kom tillbaka till YHA så slutade det regna och solen kom fram. Men när jag gick ut igen för att äta middag så började det regna igen, så typiskt för mig. Nä, nu slutar jag skriva för idag. Jag vet ju inte när jag kommer kunna uppdatera sidan igen. Förhoppningsvis så kan jag göra det utmed vägen till Melbourne annars blir det i Melbourne. Slut för idag tack för idag.

Av Louise - 14 juli 2009 04:29

Min middag igår. Nu sitter jag på Hudson's Coffee och torkar upp. Det spöregnar ute, ingen bra dag att gå på Zoo. Alla djur gömde sig, vilka rackare. Nu ska jag shoppa lite. Hej då kompisar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards