Louise Dagbok

Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Louise - 19 juli 2009 21:03

Vi gick upp klockan 8.30, vi ville inte men vi var tvungna. Idag åker både jag och Resh hemåt. Hon ska hem till Sydney och jag ska hem till Stockholm. Vi städade och tog en kopp kaffe i lägenheten innan vi beställde en taxi. När taxin kom frågade han om vi ville ha resan utanför taxametern, men Jules sa att hon behöver kvittot och att taxametern ska vara på. Men han gav sig inte och börja bråka om sina 200 minuter som var kvar. Men Jules hotade med att ringa Silver Taxi HK då gav han sig. Han trodde vi var turister och visste inte att Jules är född i just dessa kvarter och hittar överallt. Hon hittade till och med bättre än chauffören.

Jules lämnade sina väskor på sitt hotellet sedan gick vi till Southern Station för att ta bussen till flygplatsen. När vi köpt buss biljetter så gick vi och åt frukost, klockan var ju bara 10.30 Vi behövde en stund för att säga farväl, tjejerna är ju bästa vänner och gråter en skvätt. Jag sa hej då till Jules för vi kommer ju inte att träffas på ett tag.

Jules och jag hoppar på bussen och kommer på att vi inte landar på samma terminal, men åker vi från samma terminal? Nej, det gjorde vi tydligen inte men vi kunde inte säga hej då bara så där i bussen så jag hoppade av vid hennes terminal. Vi checkade in hennes väska och sedan min, sedan var det öl tid. Vi gick till puben och tog en öl och tittade på mina bilder igen. Men sedan var det dags att säga hej då och det var lite sorgligt. Gud va kul jag haft, jag önskar att vi hade mer tid. Nästa gång ska jag åka till Sydney och bo hos Resh. Hon är helt fantastiskt, sprudlar av glädje.

 

Jag börjar alltså att flyga till Sydney, det tog bara en timme. Sedan hade jag 1.5 timme i Sydney, men jag hann bara köpa en nackkudde innan jag var tvungen att gå till gate. På den här turen till London flyger jag med en Airbus 380, det största passagerarplanet just nu. Det var så stort och helt fantastisk att flyga med. Totalt ljudlöst, kändes knappt att man flög med det. Planet var långt ifrån fullt så jag och en kille hade en plats mellan oss ledig. Jag bestämde mig för att inte sova på resan till Singapore. Jag tittade på filmer och tv serier under 8 timmar. Vi kom till Singapore vid midnatt.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards