Louise Dagbok

Alla inlägg den 18 juli 2009

Av Louise - 18 juli 2009 21:02

Vaknade vid 9.30, har sovit hur skönt som helst. Men jag var sönder biten av något på armarna och halsen. Vi förstod inte var det var  men betten var stora och svullna. Vi duschade och gjorde i ordning oss för en dag på stan. Vi tog spårvagnen till Victoria market och mötte upp en kompis till Resh. Han skulle köpa en leksakshelikopter och vi skulle äta frukost. Så vi gick till ett ställe och beställde en stor frukost, vi satt ute i solen men det var kallt i alla fall.  

Resh kompis laddade sin helikopter medans vi åt frukosten, men sedan var det dags att provköra. Vi tänkte väl inte på att det blåste så när han startade den så stack den ut i trafiken och störtade mitt i trafiken mitt i stan. Killen rusar upp och stoppar trafiken för att rädda sin helikopter. Vi satt och skrattade vid bordet och vi önskade alla att vi hade kameran framme men det missade vi.

Sedan gick vi och mötte upp Jules moster, hon bor i Geelong och tog tåget till Melbourne. Sedan blev vi lite törstiga så vi gick till puben och tog en öl innan vi skulle gå till museet. Men vi hamnade tillslut på Salvadori Dali’s galleri, jag gick väl runt på 45 minuter medans de andra gick och njöt i nästan två timmar. Jag förstår mig inte på det där, jag kan däremot tycka en tavla är fin eller ful. Det var många fula tavlor. Men att gå runt på museet gjorde oss törstiga så vi gick till puben igen. Där satt vi ett bra tag, vi hade ett bord ute. Det blåste smådjävlar men vi hade klätt på oss ordentligt så det gjorde inget. Men sedan kom vi fram till att vi måste äta något, Jules kände till en Italiens restaurang runt hörnet så vi gick dit. På vägen hittade Resh en affär som säljer allt möjligt. Hon hittade en vit kaninpäls som hon stod och dräglade över. Jag och Jules bestämde oss för att köpa den till henne i födelsedagspresent. Hon fyller nämligen 35 år på onsdag så det passade ju perfekt. Hon blev så glad och lycklig och gick där med sin kanin. Restaurangen var specialister på risotto, jag äter inte risotto. Men de rekommenderade en fågelrätt, det var en liten fågel med potatis. Det var väl siså där, men jag var inte så hungrig.

Vi hade bokat in att gå på nattklubb men vi var så trötta att vi åkte hem till lägenheten och satt och pratade istället. Vi satte på oss pyjamasen och lade oss i bäddsoffan och drack vin (inte jag). Resh fick ett samtal från en vän som lånat hennes bil. Han hade blivit stoppade av polisen, bilen var inte registrerad. Men när han sedan berättar hela historien för Resh så skrattade vi gott. Han hade varit hos en kompis och drukigt 4 öl, tog öl nr 5 med sig i bilen, blev stoppad av polisen, tog av sig kepsen och lade den över ölflaskan och slängde in ett tuggummi. Han tar fram sitt körkort som är i två delar (olaglig i Australien), blåser och hamnar precis ovanför det lagliga och kör en oregistrerad bil. OCH KLARAR SIG

Resh visar en bild på honom och jag förstår att han klarade sig, han var skitsnygg (men förmodligen bög). När Resh pratade med honom i telefonen så frågar jag om han fick polisens telefonnummer, eftersom han klarade sig. Vissa har tur. Vi gick och lade oss med ett leende på läpparna.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards