Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Louise - 16 juli 2009 21:01

Jag vaknade självklart före väckarklockan, runt 05.30 Det var så kallt på rummet att jag vaknade flera gånger på natten i fosterställning, jag hade kramp av att jag höll om mig själv. Jag gick upp och upptäckte att någon stängt av kaminen under natten, VARFÖR?

 

Jag gjorde kaffe och satte mig framför kaminen för att bli varm. Det tog lång tid innan jag började tina upp, vi hade inte mer än 5 grader under natten. Men jag rostade några mackor och sedan var jag igång. Bussen avgår klockan 07.00, det var vissa som inte var i tid men sedan var vi igång. Jag gick inte med upp till toppen idag, jag gick runt lite själv. Jag traskade runt i över 2 timmar men det var okej. När de andra kom så åkte vi ner till Brambuk The National Park and Cultural Centre, där vi kunde gå på toaletten och ta en kopp kaffe.

 

Vi stannade vid ett ställe där det finns vilda koalor, vi hittade två stycken i första trädet vi tittade i. De sover 20 timmar om dygnet men den vi hittade var vaken och åt blad.

Sedan körde vi i 2 timmar till Warrnambool där vi handlade frukost, jag handlade Babybell, en fralla, jordgubbar, bananer, juice och en cola. Sedan körde vi till Logans Beach för att äta upp lunchen och titta på valar. Det var en val men den var så långt från stranden att man knappt märkte den. Men vädret är så härligt och stranden var trevlig. Sedan började vi åka utmed Great Ocean Road och stannade lite här och där för att titta på de 12 apostlarna. Emma frågade om vi ville åka helikopter utmed de 12 apostlarna, jag är självklart på. Jag vill verkligen flyga helikopter. Så Emma släppte av de som inte ville flyga och vi andra åkte vidare till De 12 apostlarnas HK. Det kostade 70 dollar att flyga i 10 minuter, inga problem för mig. Men det tråkiga var att det inte håll på i 10 minuter men det var super roligt. Jag flög helikopter för första gången, det var så häftigt. Sedan åkte vi tillbaka till de andra för att titta på fler stenar vid ett ställe som heter Lock and Gote.

Men sedan var det dags att se solnedgången, rätt otrolig solnedgång. Vi fick 30 minuter där sedan var det dags att åka till vandrarhemmet som vi ska sova på i natt. Där så bjöd de på grillat, det var hamburgare med potatismos. Gummy, det var väl helt okej. Messade med syster och Lise idag och nu är jag nöjd. De andra ska sätta på en DVD men jag tror jag ska vara en torrboll i kväll också och gå och lägga mig. Ska ta en dusch först, skönt att lägga sig under täcket sedan ren och luktar gott.

 

Jag tackade Emma för en underbar dag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards