Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

En jättelugn dag på jobbet.

Av Louise - 30 juli 2009 20:38

Idag startade jag senare än vanligt och kommer samma tid som vanligt. Det är absolut ingen trafik på 73:an på morgonen. Väldigt lugnt kan man säga. Utanför jobbet satt Sussilull och solade sig, hon hade lagt nycklarna i en annan väska. Idag kan man säga att det inte har ringt så mycket, ena stunden fungerar telefonerna och i andra sekunden inte. Det är inte så roligt när det inte ringer, men vi är duktiga på att skämta om när det ringer.

 

Sedan måste jag bara säga en sak, dricker man sent ska man inte köra bil dagen efter. Be om ledigt istället. End of story. När vi slutade var det väldigt skönt att få åka hem. Det har varit en väldigt lång dag. Åkte förbi Skanskvarn och där fanns fortfarande ingen som var ansvarig, de bad mig ringa istället. Men nu börjar jag tröttna på dem, kanske ska välja Enskede Värdshus istället. Förnyade min lottorad, nu kan jag vinna pengar igen. Jag drömmer om att vinna en hel del.

 

Igår beställde jag ett par nya stövlar, ett par Ugg’s. Det är ett Australienskt märke, det är fårskinns stövlar. Men de vanliga Ugg skorna har fårskinn på hela stöveln men mina har endast luddet innanför. Utanför är det stickat, och de är jättefina. Jag beställde dem igår, idag har de skickats till mig så om jag har tur har jag dem i morgon. Jag kommer vara så fin när jag åker ut till Sandhamn.

Ugg

Hämtade ut ett paket från Halen’s, jag har beställt 2 t-shirts bh. Men det var konstiga storlekar, får skicka tillbaka dem helt enkelt. Jag beställde nattlinnen istället, det jag har snurrar runt kroppen på natten. De var väl rätt okej.

 

Jag började läsa en spännande bok här om dagen, det blir nog en tidig kväll och boken.

 

I morgon är det äntligen fredag, god natt kompisar.

 
 
soltjejen

soltjejen

30 juli 2009 21:35

De är ju såååå coola! Men är det inte lite varmt att ha dom nu?? Det väntas ju medelhavsvärme...
Nu ska jag sova så jag laddar batterierna inför morgondagen. Jag är ju helt slut efter all support som har varit idag ;-)
Natt natt!

http://www.sussilullolitetill.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards