Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Louise - 16 februari 2011 21:07

Det här var så jädrans roligt...


Av Louise - 16 februari 2011 21:04

Idag var en bra dag på jobbet, det var en trevlig och lättsam dag. Syster ringde på morgonen och var på väg till läkaren, igen! Hon har tydligen åkt på en kraftig ögoninflammation och behövde lite medicin och ögonsalva. Hon säger att hennes krämpor kommer från mig men jag förstår inte vad hon menar. Men jag kunde inte låta bli och fråga henne hur länge det dröjer innan Patrik är en av oss. *asg*


Idag satt jag på supporten hela dagen, la mina övriga uppgifter åt sidan för att ta telefon. Det var en riktig slappar dag kan man säga, det var länge sedan jag hade så lite att göra. Det låter nog inte så bra men det var skönt att ha en ”semester” dag. I morgon blir nog en liknande dag, men vi får se om vykortet är klart för då måste jag sätta adresslappar på dem.


När jag slutade åkte jag till Bauhaus och där köpte jag saker till tvättmaskinen. Sedan hem och ner till Ica Nära för att handla mjölk. Men där hände det saker. Jag har jobbat i butik i över 15 år och jag känner igen en snattare när jag ser en och det lovar jag er. När jag stod i kassan så trängde sig en kille fram och tog två paket rakblad från hyllan och la i sin korg. Han stod inte i kön utan han gick bort från den mot mjölkkylen. Då vaknade något i min tankegång, och då såg jag honom igen. Då stod han och stoppade 200grams chokladkakor i korgen, det måste ha varit över 10 stycken. Sedan gick han från kassan igen och mot den andra sidan av butiken. Då lutar jag mig fram till kassören och berättar vad jag sett och han utbrister då att de upptäckt att någon snattar chokladkakor. Då ser jag butikschefen komma från lagret och går fram till honom och berättar vad jag sett. Han ville veta hur killen såg ut, om det var en svensk eller utlänning och vad han hade i korgen i övrigt. Jag sa att det var en svensk kille, han hade en grå jacka och en mössa på sig och han hade ett runt hårt bröd packet i korgen. Han går ut i butiken medans jag börjar packa ner min mat i kassen.

När jag ska gå ser jag killen komma tillbaka till kassan men ser också butikschefen stå bakom honom och han tecknar till mig att han har sett honom. Nu går jag hem men jag lovar att jag velat stå kvar där för att se hur det går. Jag kan bara inte ha fel. För vem går fram till kassan och plockar på sig rakblad och chokladkakor det första man gör, man tar ju det sist. Måste gå förbi i morgon och höra hur det gick, så fortsättning följer.


På kvällen kom jag på att det är onsdag och att det är lottodragning igen. Men jag hade inte vunnit på lotto den här gången heller men däremot hade jag vunnit på jokernumret. Det är ju inte ofta man gör det, jag hade två rätt och vann 80 kronor. Det är en början till en miljon, så det så.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards