Louise Dagbok

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Louise - 13 juni 2010 20:39

Jag var lite tidig hos Carina men hon ringde precis när jag parkerade bilen och sa att hon var på plats om vi kunde börja tidigare. No problemas sa jag och gick in. Efter 1.5 timme så har jag fina naglar igen, röda och fina är de.


Sedan åkte jag ut till syster och där höll de på att förbereda kalaset. Det var planerat att vara utomhus men nu spöregnade det så det blev ändrade planer. Så jag satte mig och skrev ner tv program som vi kunde leka charader med dem. Det var roligt och jag fick hjälpa dem lite på traven, de var inte så jätte duktiga på det här med charader. Men två timmar går fort och klockan 17 var det dags att åka hem, jag tackade nej till godispåsen på slutet. Hem och laga lite middag, jag trodde ju att vi skulle grilla hamburgare men det var inte så. Men sedan försökte jag koppla upp mig på min fars dator men jag trasslade till det, jag hade inte numlock intryckt. Men det var inte läge då att börja om från början, jag var trött och jag får helt enkelt prova en annan gång.


Nu spelar Australien fotboll mot Tyskland, heja Aussie. Det går ju inget annat på tv så det lär bli en tidig kväll igen. Jag tar fram min bok och läser den helt enkelt, jag måste bli klar med den någon gång.


Så, God natt kompisar.

Av Louise - 13 juni 2010 11:12

I natt har det regnat så mycket att jag var tvungen att gå upp och stänga fönstret. Det smattrar så mycket på fönsterbläcket att det är omöjligt att sova. När klockan ringde ville jag absolut inte gå upp men jag gjorde det i alla fall. Har upptäckt att jag alltid är väldigt trött när jag vaknar, även fast jag sovit rätt mycket.


Jag började tvätta fönstren, städa lite i köket och sedan plockade jag undan lite här och där. Vet ju inte när jag kommer hem idag, ska ju hjälpa till på kalaset. Men jag tänker inte leka med dem, de får de klara av själva.


Men först ska jag få fina naglar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards