Louise Dagbok

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Louise - 21 juni 2010 20:56

Dagen började med en jobbig promenad, den var riktigt seg. Men jag gick mina 45 minuter och sedan var det dags för frukost. Idag var det några som var borta och några har semester så det var lite tystare än vanligt på jobbet. Min läkare ringde och ville ha in mig på lite provtagning så det var bara att åka till Farsta och lämna dem. När jag var klar så ringde jag upp pappa som hade ringt och lämnat ett meddelande på jobbet. Han undrade lite om resan som jag ska göra i januari med Resh. Om jag skulle åka nu så tänkte han och Marita bjuda mig på resan både dit och hem. Hade han inte sagt hem så skulle jag trott att han ville bli av med mig. Men nu ska jag ju inte åka förrän i januari så det blev inget, men jag ska försöka komma ihåg detta i slutet av juli när jag ska köpa biljetten till Australien. Du är rar du pappa.  


Sedan tillbaka och jobba, idag började jag förbereda på att avsluta våren på support och utbildning. Men det var rätt mycket dötid, hoppas det blir lite mer att göra i morgon. Men det är ju nu det börjar, sommarsupporten. Men vi har ju lite extra jobb under sommaren så vi ska inte gå jobb lösa.


Efter jobbet åkte jag och Sussi till Heron och där väntar Beck filmen Levande begravd. Vi började med att käka och efter det så gick vi upp och förberedde oss för en läskig film. Oj, den var verkligen läskig och bra. Den var verkligen skitbra. Hm, hem och leta under sängen efter mördare.

Av Louise - 21 juni 2010 06:56

Resh frågade mig i går om jag skulle kunna tänka mig att följa med henne till Vanuatu. Eftersom jag aldrig hört talas om stället så Googlade jag på namnet. Jag tänkte att det kanske är en campingplats i norra delarna av Australien.


Men det är en ö grupp utanför Australien. Här nedan ser ni på kartan vart det ligger.


  


Oj, det verkar ju verkligen exotiskt. Fick upp en annan bild och den för minnerna tillbaka till Maldiverna då vi var där. Ser ju helt underbart ut.


  


Men nästa bild skrämmer mig lite,,, här börjar tankarna gå mer åt att jag ska kokas över öppen eld. Jag hoppas att det här är utklädda invånare som uppträder för turister, annars är jag lite orolig. Men har Resh sagt att det är okej så får jag ju lite på henne. I annat fall så kommer det bli roligt att berätta om när jag kommer hem.


  


Mm, jag vet inte vad jag ska säga.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards