Louise Dagbok

Alla inlägg den 19 juni 2010

Av Louise - 19 juni 2010 22:12

Åkte ut till mormor tidigt, då är jag hemma tidigt om jag får säga så. Sedan vet jag att mormor vill se kronprinsessans bröllop på tv och det är nog bäst att jag åker innan annars släpper hon väl inte taget på mig.


När jag kom så åkte vi och handla direkt, hon har inte haft cigaretter på 3 dagar. Men som hon sa så har hon inte fått abstinens än, men hon fick sina cigaretter till slut. Hon skulle ha en Marabou Dajmchoklad också men när hon sa att hon fick 4 kexchoklad för samma pris så valde hon bort dajmchokladen. När vi kom hem igen så såg vi att det var en mördarsnigel på trappan och då gick jag se en annan sida av min mormor. Hon tog livet att snigeln med en planka med en spik på, hon gick på den stackars snigeln med en sådan ilska. Jag tyckte i och för sig att det såg rätt roligt ut men jag skrattade inte. När vi krattat klart och jag satt på trappan såg jag en snigel till så jag ropade på mormor. När hon fick höra att den var precis vid trappan sa hon att den var ute efter tomatplantan. Så den snigeln levde inte länge, man överlever inte en attack av mormor. Jag behöver knappas vara orolig över att hon är ensam där ute, hon klarar sig.


Men sedan började kronprinsessans bröllop närma sig, jag satte igång tv´n så den var redo för mormor. Jag åkte hem och tog det lugnt. Vaknade till när flygplanen flög över huset och det lät rätt mycket. Maffigt värre tyckte jag det var, händer ju bara en gång i livet.


Grattis önskar jag brudparet.

Av Louise - 19 juni 2010 09:14

Nu är det mitten på juni och det känns som att tiden går för fort. Jag tycker det är lite jobbigt att det snart är juli och då kommer det ju snart bli augusti. Jag är inte helt nöjd med detta.


Jag jobbar nu två veckor till sedan har jag semester och det är första semestern på länge som jag inte är uppbokad att göra något. Jag känner mig inte helt nöjd med det heller. Jag försöker hålla mig ifrån att boka en sista minuten biljett till Australien och till mina vithajar. De har fullt ös där just nu och det finns plats på båten så det skulle gå. Men jag har ju planerat att åka i december i 4 veckor så jag får kanske hålla mig till dess.


Idag gifter sig kronprinsessan och jag ska ut och kratta hos mormor. Men jag tror att hon kommer låta mig åka hem tidigt så hon kan följa bröllopet på tv´n. Det känna bra och då kan jag åka hem.


Men vi får se vad som händer.


(Tack Kristina för boktipsen, jag ska kolla upp dem.)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards