Louise Dagbok

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Louise - 15 juni 2010 20:39

Jag har lovat mig själv att jag ska läsa folks memoarer på semestern.

Jag vill läsa Oprah´s men har inte hittat den på svenska.


Men i morgon får jag mina två första på posten.

Mitt liv så här lång - Jane Fonda

Min far hade en dröm - Barak Obama


Hillary Clinon skulle jag också vilja ha men den finns också bara på engelska.


Ge mig fler förslag på bra memoarer.. tack så länge.

Av Louise - 15 juni 2010 20:37

I går åt jag en sallad till middag och till den hade jag lite gravad lax och kräftstjärtar. Jag är ju lite känslig för kräftor men jag tänkte att jag kanske klarar av att äta det nu. Men vid 23 tiden vaknade jag upp med fruktansvärd kramp i magen. Jag förstod direkt att det var kräftstjärtarnas fel och allt jag kan göra är att vänta ut smärtan. Jag fick en febertopp och såg i syne, jag viftade bort saker som flög omkring i sovrummet. Det kommer jag ihåg och jag tänkte att nu får jag skärpa till mig. När klockan var 02.30 kändes det bättre och jag kunde slappna av och somna.


Så det blev ingen morgonpromenad för mig, jag var så trött. Men jag gick upp halv 7 för att göra ordning mig för läkarbesöket, jobb och middagen i kväll hos Pia och hennes pojkvän.

Åkte ner till doktor Anna och berättade hur jag mådde. Jag fick lämna en del blod och sedan fick jag åka hem och göra provtagning under 24 timmar. Jag ska göra detta själv och jag kan inte vara på jobbet och göra det så jag ringde Pia och sa att jag blir hemma idag. Jag kunde heller inte åka till henne på middag, det får jag göra en annan dag.


Så, vad gör man en dag när man måste vara hemma hela tiden. Jo, man ser på CSI Miami avsnitt på DVD. Hela dagen gjorde jag det, för att jag fick och kunde göra det.


Men jag var lite ledsen när jag kom hem från läkaren, varför ska jag få allt skit? Det känns faktiskt lite fel att jag aldrig kan få må bra. Men jag skrev av mig igår och ska inte göra det idag igen. Jag hoppas bara att de hittar något annars får hon låsa in mig på psyket, då är det där det sitter.


Nu spelar Brasilien fotboll, men de möter Nord Korea. Kan väl bara sluta på ett sätt.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards