Louise Dagbok

Alla inlägg den 25 juni 2010

Av Louise - 25 juni 2010 21:16

Vi började med midsommarlunch ute på altanen, det var sill, köttbullar, prinskorvar och ägghalvor. Det smakar så otroligt gott så här en varm dag på sommaren. Farfar kom förbi och vi skulle alla åka fyrhjuling till ängen, men Lukas sa att moster inte får följa med. Han var rätt bestämd på den punkten, varför vet jag inte men han tyckte att jag skulle stanna hemma och titta på tv. Men när farfar kom med fyrhjulingen så hade han satt på ett släp så vi satte oss alla i den och åkte iväg. Det var riktigt skoj och Lukas älskade det, han skrattade vid varje gupp som farfar åkte i. Sedan satte vi oss mitt bland massor av midsommarfirande Tyresöbor. Det var en riktigt trevlig stämning på ängen, vi fikade och ungarna åt kladdkakor. Det var länge sedan vi såg så mycket folk på ängen, det märktes när alla skulle dansa. De fick liksom inte plats utan de fick göra flera ringar i ringen. Vi satt kvar där i solen rätt länge innan det var dags att åka fyrhjuling tillbaka. Farfar tog upp några polare på vägen och en av dem frågade om jag var Lollo. Då började hjärnan att ticka på, herregud vem frågar tänkte jag.

Men det var tydligen en gammal chaufför från ICA som körde ut kolonial till oss när jag jobbade där. Att han kände igen mig efter så många år, helt otroligt. Han sa att jag skulle åka till Hawaii sedan har han inte sett mig, Så kan det gå.


Men sedan var jag trött, åkte hem och somnade på soffan. Det gjorde ont i benen så jag tog en tablett och då blir jag ju ännu tröttare så det var bara att lägga sig. Jag har ju en bra bok så det gick bli så.


Men det har varit en jätte fin dag.

Här kommer några bilder som Andrew har lagt ut på Facebook, jag längtar verkligen till december.


  

En ny dam haj som simmar vid Neptun Island.


    

Här ler hon mot kameran som Andrew siktar mot henne. Smil to the camera. *asg*

Av Louise - 25 juni 2010 10:18

Vaknade som vanligt vid 5 tiden men idag gick jag inte upp. Jag gick inte upp förrän vid 8 tiden, mer lagom när man är ledig. Solen skiner och det är midsommar.


Idag ska jag åka ut till Tyresö och fira midsommar med familjen. Vi äter lunch hemma sedan åker vi till ängen så barnen får leka lite kring stången. Vi andra sitter och fikar och diskuterar hur folk beter sig.


Men vad har jag gjort idag då, jo jag har plockat undan tvätten från veckan. Det brukar inte ta flera dagar men det har varit en lite jobbig vecka. Men idag känner jag mig okej.

Pia har fest i kväll och jag har lovat att försöka komma förbi. Det beror på hur jag känner mig, är jag trött är det ingen idé för då är jag inte avslappnad alls. Efter en dag i solen med alla barnen så kan det bli lite körigt men jag ska försöka.


Det är idag 6 månader kvar tills jag åker tillbaka till Australien. Jag flyger från Sverige på självaste julafton och är framme i Port Lincoln den 26 december. Då ska jag på båten och förhoppningsvis är det hajar där då. Det är varmt i vattnet för hajarna under den tiden så den bästa tiden att åka är just nu. Men det får bli en snabbis ner nästa sommar.


Nu ska jag göra i ordning mig för en midsommarfest.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards