Louise Dagbok

Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Louise - 3 juli 2010 19:24

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt, för att vara första dagen på semestern så kändes det helt ok. Hämtade upp Carina i Gullmars sedan åkte vi till salongen. Nu har jag röda och fina naglar igen.


Sedan var det dags att åka till mormor, jag var lite tidig men det var bra för det var kö till Värmdö. Var lite tidig men jag satt och pratade med Lise till bussen kom. Det var runt 30 grader ute när bussen stannade och ut kom mormor i sommarstassen. Vi skulle handla på Sabis idag, de hade bra pris på Entrecote. Vi ska nämligen grilla det lite senare i sommar och hon ville passa på när det var ett bra pris. Sedan åkte vi hem och åt lunch i solen, eller jag satt i solen och mormor i skuggan. Jag fick påminna henne om att dricka hela tiden för hon är lite dålig på det. Hon säger att hon dricker en liter kaffe per dag och det är nog. Herregud, hennes mage måste vara av stål.


Det var skönt at sitta där i solen och i morgon blir det mer när jag ska börja måla. När mormor började skruva på sig vid 15 tiden förstod jag att det var dags att åka, hon ville lyssna på fotbollen.


Idag ska jag berätta om den första boken jag läst ut på semestern.


  


Författare: Carin Gerhardsen

Titel: Mamma, Pappa, Barn


Den var riktigt otrevlig att läsa, handlar om misshandel av barn, mord på barn och bara en massa eländigt om barn. Men Hammarbypolisen löste fallet och jag tyckte boken var bra. Den är som de andra deckarböckerna, lättläst och man fastnar. Det som är lite roligt i boken är att den handlar om södermalm och att man känner igen sig.


Vill nog läsa bok nr 1 som heter Pepparkakshuset.


Nu är det middag, soffa och sova. Fick ju bara sova några få timmar i natt.

RLS

Av Louise - 3 juli 2010 00:10

Klockan är över midnatt och jag kan inte sova på grund av myrkrypen i benen. Har från och med idag slutat med medicinen för att se om det är medicinen som göra att jag går upp i vikt.

Nackdelen med att sluta med medicinen är att jag inte kan sova...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards