Louise Dagbok

Alla inlägg den 23 juli 2010

Av Louise - 23 juli 2010 23:30

Vaknade mitt i natten av att det regnade, jag kände vid fönstret om det regnade in men det var så lite det regnade så det var lugnt. Kollade på klockan och hon var runt 3 på natten. Tog av mig Ipoden och lade mig tillrätta för att sova igen. Vet att jag tänkte att det känns som att jag låg och sov i en båt, det var bara kluckandet som saknades. Men det var en härlig känsla när regnet smattrade på bilen.


  


Vaknade sedan klockan 7 och var tvungen att gå på toa. Det är som att bo på vandrarhem, klä på sig för att gå på toa, det var fullt med folk på toan vid den här tiden på morgonen. Men jag gick och lade mig igen, det var mysigt att ligga där och lyssna på allt som händer utanför. Jag ville bara somna om men jag hörde att folk började vakna ute på campingen. Såg Sussi gå förbi bilen så jag satte mig upp och vinkade.


Klädde på mig och satte mig i tältet med henne, vi snackade och efter en stund kom även Jojje upp. Jojje åkte och köpte Ölandslimpa och Sussi fixade frukost till oss, jätte god frukost. När vi äter frukost så började det regna, det lät mer än vad det var men det regnade. Så det blev inget sola på beachen för mig den här gången.


Vi spelade spel, först spelade vi Fia med knuff och jag kom 2:a. Grabbarna var lite rädd för mig, jag hade varnat dem att jag kommer utklassa dem. Ha ha ha, så bra var jag inte. Sedan när vi spelat klart spelade grabbarna fyra i rad, det var lite roligt att titta på. Jag fick spela också och då visade jag dem var skåpet ska stå.


Vi fikade med ”poliserna” och sedan tog vi en biltur till ett ställe som säljer massor med saker. Ett litet mini Ullared kan man säga, jag hittade en lökhackare som jag köpte. Har letat efter sådan länge och nu har jag en. Sedan körde Sussi runt lite och visade mig Ölands norra udde. Det regnar hela tiden och när vi kommer tillbaka till husvagnen så bestämmer jag mig för att åka hem. Klockan är 16 och jag har varit på campingen i 24 timmar, dags att säga farväl.


Jag börjar köra och det regnar hela vägen ner till Kalmar, det var mycket trafik in till Borgholm men sedan lättar det. Däremot trafiken mot Borgholm var fruktansvärd, det var köer över hela bron. Jag stannar i Kalmar på Burger King och äter middag, köper två ljudböcker som är de första böckerna med Polis Kommissarie Beck. Jag börjar lyssna på den som heter Den skrattande polisen, det går lättare att köra när jag lyssnar på böcker.


  


Pratade en stund med Lise och vips så var jag hemma. Jag parkerade bilen 22.30 och det var helt okej kört. Ingen vansinnes färd utan helt kontrollerat. När jag åkte mellan Norrköping och Nyköping satt det en flicka vid vägkanten och grät, jag hann inte stanna utan tänkte kanske ringa polisen. Men jag gjorde inte det, jag grämer mig för det. Hoppas allt gick bra med henne. Det bar flera mil åt båda hållen till närmsta avfart så hon måste blivit utkastade från en bil. Jag måste kolla på polis.se om det står något.


Det var skönt att slänga sig i soffan och tagga ner lite innan sängen lockade. Gick och lade mig vid midnatt och jag somnade nog innan huvudet var på kudden.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards