Louise Dagbok

Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Louise - 31 juli 2010 21:28

Idag var det dags för kalas i Älvsjö hos Pia. Max, Emma och Pia fyller alla år inom 5 dagar så de har kalaset i mitten, sedan ska de resa bort på måndag så det passade bra att ha det i dag. Pia bjöd på grillad hamburgare sedan kaffe och tårta.

Tilda blev lite ledsen när jag inte hade något halsband till henne, så jag lovade att göra ett till henne. Hon ville att jag skulle åka hem och göra ett direkt men jag sa att jag var hungrig. Så nu har jag gjort både ett halsband och ett armband i rosa till henne.

Ett av Emmas halsband gick sönder så jag ska laga det men inte idag.


Jag var inne i Globen och skulle fixa en ny ComHem box men hade glömt mitt kundnummer. Jag får åka tillbaka i morgon, det får bli på förmiddagen för jag har rätt mycket att göra i morgon. Ska få fina naglar i morgon och sedan hade jag tänkt handla lite mat.


I dag på kvällen så flyttade jag om lite i mina garderober. Måste sluta köpa kläder helt enkelt, de får inte plats i garderoben längre. Nä, så farligt är det inte men jag var tvungen att gå igenom dem lite.


Skönt att det inte blåser lika mycket idag, det är jobbigt att ha balkongdörren öppen när det blåser. Men nu har barnen gått hem och det har slutat blåsa, så härligt. Inte mycket på tv kan jag säga, men snart har jag en inspelningsbarbox så då kommer jag nog alltid ha något att se.


Fick ett samtal på eftermiddagen från syster, men det var Liam som var i luren. Han ville berätta att han nu cyklar utan stödhjul. Det tog bara 10 minuter för honom att cykla själv, det tog lite längre tid med Michelle. Han är mosters kille, en riktig våghals.


Hörs i morgon då vänner!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards