Louise Dagbok

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Louise - 15 juli 2010 21:37

dag fick jag ställa klockan och gå upp tidigt. Jag somnade inte förrän efter 1 men hade inga problem att gå upp vid 7, skönt…


Tog bussen och tunnelbanan till Slussen och gick sista biten ner till Djurgårsfärjan. Mötte upp Lotta (Lises mamma) och Lises brorsdöttrar Nell och Tindra. Lise, Mads och brorssonen Liam kom senare med bussen från Stavsnäs. Sedan på båten som tog oss över till Djurgården.


  

Lise och Mads tittar på Älgarna.


  

Vargen som Lukas tycker om...


  


Mads sitter så fint i vagnen, men jag fick ta upp Tigger några gånger när han slängde den utanför vagnen. Men det gjorde jag så gärna.   


Vi promenerade till Skansen och där gick vi runt i flera timmar. Vi såg en massa djur och det var en härlig solig och varm dag. Jag och Lise som gått i New York i flera timmar var ju vana med detta men jag tyckte det var lite jobbigt i värmen. Så fort det fanns en möjlighet att sitta i skuggan så tog jag den. Vi åt lunch på Solliden och det var skönt att sitta och vila en stund och samtidigt få fylla magen med lite mat.


Sedan föreslog Lise att vi skulle promenera hela vägen till Slussen, det bar inga problem så vi började gå. Lotta och tjejerna blev upphämtade av Björn men vi andra fortsatte att gå. Det tog oss 55 minuter att gå runt och det var en härlig promenad. Vi sa hej då vid Götgatsbacken och jag fortsatte gå till Skanstull. Men där tog det slut, jag tog tunnelbanan över till Gullmarsplan och sedan bussen hem.


När jag kom hem pratade jag med syrran men sedan somnade jag på soffan en stund. Lite middag och tv sedan får det vara nog för i dag. I morgon ska jag till mormor… igen!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards