Louise Dagbok

Alla inlägg den 22 juli 2010

Av Louise - 22 juli 2010 23:00

Jag startade resan klockan 8 på morgonen, körde ner till pappa i Oxelösund för en morgonfika. Vädret var helt okej ner och vi kunde sitta ute och fika. Vi satt och pratade i en timme innan jag fortsatte min resa ner mot Öland. Jag fick batterier till min ficklampa ifall jag skulle behöva använda den på natten. Det kan vara lurigt på campingar har jag hört.


  


Jag började bli hungrig vid 12 tiden men körde på av bara den. Stannade i Oskarshamn för att kissa och tänkte då köpa en korv med bröd på macken. Men de var slut, då gick jag över till Mcdonalds men där var det så mycket folk så jag vände i dörren. Utanför var det fruktansvärt varmt, en hetta som man känner när man landar i Afrika eller liknande. I bilen däremot var det väldigt skönt, AC på är nödvändigt.

Körde på och blev hungrigare för varje kilometer som jag avverkade. Kom fram till Ölandsbron och tänkte att jag stannar vid första bästa korvmoj. Det blev inne i Borgholm och då köpte jag två korvar med bröd och de tryckte jag ner i magen fort. Nu hade jag inte långt kvar till Sussi med familj.


  


Kom fram till Böda Camping vid 15.30 tiden och killarna kom och öppnade bommen för mig. Jag parkerade bilen bredvid Sussis lilla vita pärla och tänkte att här står den bra.


Vi hälsade på varandra och Sussi och killarna visade mig stranden. Å, här ska vi ligga och sola hela fredagen. Jag hälsade på några vänner till Sussi som också campar där, jätte trevligt par. Vi åkte och handlade, det skulle bli grillad lax till middag.


Vi satte oss ner utanför tältet och jag blev välkomnad ner till Öland flera gånger. Jag har aldrig känt mig så välkommen någonsin. Efter vi suttit och pratat ett tag var det dags att börja med maten. Jag hjälpte Sussi inne i husvagnen sedan dukade vi upp utanför tältet.


  


Det var underbart gott och jag vart ännu mer välkomnad med skål. Oj, nu har jag fått i mig två glas rosebubbel och en mellanöl. Huvudvärken kom redan vid första glaset, tänk att jag inte tål alkohol, trodde jag vuxit ifrån det nu. Vi hade en jättetrevlig kväll och vi slutade vid 22,30 tiden. Det var dags att gå och borsta tänderna och sedan krypa in i bilen.


  


Sussi och Jojje erbjöd mig en luftmadrass i tältet men nu är jag ute på äventyr så då ska jag sova i bilen. Och jag tyckte det såg så mysigt ut. Jag hade bäddat med mina satinlakan och jag hade min Ipod redo.


Det var lite svårt att hitta en bra sovställning i bagageluckan men jag måste ha somnat tillslut.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards