Louise Dagbok

Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Louise - 1 mars 2009 20:41

 Vaknade tidigt men det gjorde ingenting. Jag satte mig och började kolla på Vasaloppet. Det är en otroligt härlig syn att se dessa människor trängas ut med en bana. Det är flera grader kallt men de står där och väntar flera timmar innan start. Och sedan tar det allt mellan 5 till 10 timmar att komma i mål. Aldrig i hela mitt liv jag skulle göra något sådant, men det ser häftigt ut på tv.

 

Åkte ut för att handla med mormor, samma rutin som alltid. Men idag var hon trött, hon sa själv att hennes huvud inte riktigt hängde med. Hon blev tidigt trött och jag såg att hon inte mådde bra. Vi skulle åka ner till ByggOle också för att köpa vimpel men hon sa att vi får ta det nästa gång. Hon var trött och ville hem. Efter några minuter i bilen sa hon att hon kände sig lite bättre i huvudet. Hon trodde själv att hon hade stressat upp sig när hon gick ner för backen. Den var rätt isig, jag får börja hämta henne istället. Hon kommer nog aldrig att gå med på det men jag kan ju försöka.

Men sedan när vi var hemma så satte hon igång vedspisen så vi blev lite varma. Mormor bjöd på kassler, potatis och grönpepparsås, det är så fruktansvärt gott. Jag fick en matlåda med mig.

 

Jag tog ett skönt bad när jag kommit hem istället för att ha tvättstugan. Jag flyttade tvättstugan tills på onsdag istället. Det var riktigt härligt att ligga där i det varma vattnet och läsa en bok. Mm, men ska jag inte slänga ut badkaret och fixa en dusch istället. När jag ligger där så vill jag inte det men det skulle vara så bra med en dusch. Då får jag plats med en tvättmaskin.

Jag vill ha en liten tvättmaskin.

 

Det är mycket jag vill ha känns det som.


Snödroppar hos mormor












Hos mormor hade snödroppar kommit fram.


Utmed stavsnäsvägen















När jag åkte hem från mormor så var jag tvungen att stanna och ta den här bilden. Det ser verkligen jätteskönt ut. Det känns som om våren har kommit.

Av Louise - 1 mars 2009 09:04

Vaknar tidigt med solen i ögonen, idag också?

Det är ju hur skönt som helst. Nu är det alltså mars månad och enligt mig sista vintermånaden. Våren är ju så härlig och jag längtar tills jag får göra ordning balkongen.

Ha en bra dag vänner, jag ska till mormor och handla.

Men det lär ni få höra mer av sedan.


Jag förstår inte hur en opera låt kan gå vidare till Globen, det är ju ingen som kommer att rösta på den sedan iallafall. Jag ville att Sarah skulle gå vidare, hon sjunger jättebra.

Men vi får se på lördag när det är andra chansen.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards