Louise Dagbok

Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Louise - 22 mars 2009 17:41

Idag hade jag det stressigt.

Gick upp halv åtta och fick i mig en kopp kaffe. Var hos Kristina kvart över åtta och vi började gå runt Långsjön. Vi snackade och snackade och helt plötsligt hade vi gått runt sjön, det tog 1 timme och 10 minuter. Hade lite ont i fötterna men jag hade inte tid att känna efter. Åkte över till Pia för vi skulle träffa hennes vänner på Snättringevägen klockan 10, för vi skulle promenera runt sjön, Långsjön. Jo, ni hörde rätt. Jag tog två promenader runt Långsjön. Jag gick i runda slängar en mil idag alltså. Okej, det känns verkligen i mina fötter.

 

När jag åkte hem så svängde jag förbi Kebabstället. Satte mig i soffan och kollade in skidorna medans jag snaskade i mig kebab med sallad. Det är så jädrans gott. Blev väldigt mätt, orkar knappt röra mig. Men jag tog en kaffe och det blev två kladdkakemuffins till det. Oj, var jag väldigt mätt tidigare så är jag fruktansvärt mätt nu.

 

Men oj, det ringer på dörren. Vem kan det vara? Det var Guds lärjungar. Inget för mig, nej tack.

 

Jag hatar mitt trådlösa nätverk. Det la av i går och jag har inte fått igång det. Men jag kopplade in mitt stationära bredband och det fungerar perfekt. Men trist nog bara på min stationära dator, jag får använda min lilla 3G på den bärbara. Men jag ska fixa trådlöst igen, vänta bara. Jag vill kunna ligga i soffan och chatta, inte sitta i skrubben hela tiden.

 

En historia:

Det var en gång en norrman, en finne och så var det bellman. De skulle ställa upp i OS, i grenen sparka tegelsten. Efter tävlingen så blev de intervjuade och reporten frågade vad som hände? Norrmanen svarade att han sparkade tegelstenen 12 meter. Sedan kom finnen och fick samma fråga, han hade sparkat den 16 meter. Sist kom Bellman och han svarade att han fick Ont i foten. *asg*

 

Här kommer en bild från gårdagens handbollsmatch, här stoppar Michelle ett anfall. De är väldigt bra på att stoppa anfallarna, alla på en typ.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards