Louise Dagbok

Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Louise - 20 mars 2009 20:24

Tänkte att ni skulle få se vad jag handlade idag och vad det blev till middag.

Först ut är min nya munkjacka, från mitt favvomärke Peak Performance. Kolla in jackan, den är skitsnygg.

tröja


Sedan blev det ett par skor, av märket New Balance som också är mitt favvomärke i gympadojor. Har provat många men ingen doja sitter så bra på min fot som just New Balance. Kolla in dem här nedan.


dojor


Sedan en bild på min middag, men det är inte dagens middag utan det är förra lördagens middag. Jag trodde att jag skulle orka äta båda men det gjorde jag inte. De var jättegoda.


burgare


Ha en trevlig kväll där ute.


Kram

Av Louise - 20 mars 2009 20:13

Fick lite panik i morse, var tvungen att åka och hämta mina sommardäck till min gamla bil. De skulle komma och hämta den idag och däcken skulle med. Sedan hämtade jag lite grejor vi beställt på Dialect. Då passade jag på att köpa en rullväska som jag ska ha till Australien. Det är viktigt att den är lagom stor och är lite hårdare än en vanlig väska. Den kostade 1290 exkl moms men jag fick den för 1131kr. Det var ett bra pris, de är snälla mot mig. Nu får jag plats med kameran, uv-hus och lite kläder, kanske lite smågodis också.

 

Syster skickade ett mess i morse. Ungarna har spräckt tv’n. Okej, jag ringde upp och de hade tydligen satt ett svärd i tv’n så den hade spruckit. Hon var inte glad på ungarna men jag vet att det släpper efter ett tag. Som tur va så sa hon inget om att det var jag som köpte svärden till Liam. Men jag tror att det kommer att komma, när jag minst anar det. De kanske ligger nerpackade i en väska som jag får ta med mig hem.

 

Jag åkte till Farsta efter jobbet, tänkte utnyttja några av mina rabattkuponger jag fått från olika affärer. Men jag hittade inget i de affärerna utan jag hittade lite i andra. Jag köpte ett par nya gympadojor, det var dags för ett nytt par. De är svarta, de kan jag använda när jag ska vara fin. När jag står där så ringer syster och berättar att Lukas har spytt. Jaha, då var det dags för unge nr 2. Nu är det bara Michelle kvar att få kräksjukan. Hoppas hon klarar sig över lördagen för i morgon är det ju dags för handbollen. Heja Tyrold.

 

Jag köpte ju Ghostbusters som jag tänkte att Liam ska få se. Men jag tittade på den gamla goa filmen i kväll. Liam kanske ska vänta med att se den, han är ju lite rädd för spöken, vargar och andra djur. Men vi får väl se, jag ska ju vara barnvakt nästa helg.

 

Pratade just med syster, de sitter och lyssnar på radion… *asg*

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards