Louise Dagbok

Alla inlägg den 2 mars 2009

Av Louise - 2 mars 2009 20:00

Veckorna går fort nu, för fort tycker jag. Jag vill ju att det ska bli vår snart men det går lite för fort. Så fort våren är här så är vintern bara bakom hörnet.

 

Efter jobbet åkte jag till Globen för att kolla in om det fanns några snygga kläder. Ska ju ut på fredag och man vill ju vara snygg (eller så fin man kan bli). Än så länge är det jag och Anki som ska ut och ”ragga”, vi har inte fått svar än från Sussi och Monica. Men vi ska inte gå ut som arbetskamrater utan som vänner, vi underviker att prata om det på jobbet. Vi vill hångla, så håll tummarna. Jag kan ta till våld om det blir så, först tar jag lite alkohol sedan kommer våldet. *fniss*

 

Många gånger längtar jag tillbaka till tiden då jag drack för att bli full. Jag gick ju aldrig ut för att bli jättefull men jag blev det helt enkelt. Men jag hade alltid koll (nästan alltid), jag var alltid den som berättade för alla andra vad de gjorde. Men jag vill ha den där självkänslan tillbaka då jag kände att jag var kvällens ”catch”. När man kände sig skitsnygg och bäst helt enkelt. Nu var ju det 10 år sedan men vadå, börjar inte livet vid 40?

Mitt partyliv var uppdelat i olika vänner, det började med Snuttan (Carola), oj under den här tiden var det många minnesluckor. Det var vi som började åka till Puerto Banus 1988. Sedan var det Tina (en arbetskamrat), hon och jag var ute och festade 6 dagar i veckan och med henne reste jag både till Puerto Banus och till London.  Charlotte (arbetskamrat) och jag reste också till Puerto Banus och vi festade lite mer med klass. Många kvällar på Café Opera, det var hippt på den tiden. Kristina (arbetskamrat) och jag var också i Puerto Banus, vi har haft en hel del skoj ute på krogen. Lise och jag lärde känna varandra på Ölmässan 1998, vi har också rest till Puerto Banus, London och vi har haft rätt roligt i Malmö. Vi har rest till Australien tillsammans men det var efter den resan som vi började ta det lugnt. Sedan började jag och Pia umgås, Pia dricker inte heller så därför har inte hon sett den tokiga Lollo. Vi har kört den där nyktra utgången några gånger, nu har jag kört det i några år. De tre sista har fortfarande plats i mitt liv. Men livet har ju förändrats på dessa år, många saker till det bättre och vissa saker till det sämre. Men på fredag ska jag i alla fall titta på karlar. Hur mycket sprit det blir får mitt huvud styra. Migrän, here I am.

 

Ni får höra på lördag hur det gick.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards