Louise Dagbok

Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Louise - 23 mars 2009 20:16

Jag blir så trött på den här snön, kan den aldrig ge sig. Jag vill ha vår, och det är nu.

Men det tar väl tid, den kommer ju till slut. Det vet vi ju alla.

 

Idag kom jag fram till att jag har rätt mycket att göra. Fick skriva en liten lista över alla saker, men efter jobbet tog jag tag i en sak. Mormor behöver en uppsättning till av sina husnycklar. Jag åkte till Globen och fixade kopior, men det roliga var att han frågade i vilken färg. Jag stod där och jag kände det stora frågetecknet ovanför huvudet. Han pekade på väggen och där fanns det massor med olika färger och mönster. Jag tänkte att det får bli en neutral, kan ju inte skrämma mormor med en rosa nyckel. Nästa chock kom när jag skulle betala, 380 kronor för tre nya nycklar. Tur att jag får tillbaka pengarna, det var inte billigt inte.

När jag gick så var jag ändå tvungen att kolla in alla nycklar, det fanns med tigrar och så fanns det med Djurgården. Jag ska byta ut alla mina nycklar, hem blir med en tiger och jobbet kan få Djurgården. Nä, skojar bara. Men det var riktigt coola nycklar.

Nu visste ni säkert att det fanns sådana redan men jag gör inte nya nycklar så ofta så det var en nyhet för mig.

 

I morgon blir uppdraget att köpa en vattentunna på Bauhaus.

Jag berättade ju att jag har väldigt mycket just nu. I helgen ska jag ju vara barnvakt på lördag, då kan jag inte åka till mormor. Sedan på lördag kommer pappa och Marita upp till storstaden för en lunch med mig. Det var ju ett tag sedan vi sågs så det är ju dags. Men då blir det lite svårt att hinna åka och handla med mormor. Jag får se på torsdag om jag ändå åker hem till henne på söndag morgon. Men hon behöver åka till banken och göra andra små ärenden. Det fungerar ju inte på en söndag precis så jag måste ta lite ledigt för att göra det. Och det måste vara före den 4 april, för då ska något betalas osv. Jag får helt enkelt gå till chefen och begära lite ledigt. Där rök min ledighet i maj då jag hade tänkt resa bort några dagar och fotografera. Men jag har ju Australien i Juli att längta till.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards