Louise Dagbok

Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Louise - 6 juni 2009 23:39

Gick upp klockan 03.30, det var dags att köra Bosse och Olle till Arlanda. Det gick bra, inga problem alls. Lugnt i trafiken, några hade blivit stoppade av polisen på väg därifrån. Men inte jag.

 

Gick och lade mig när jag kom hem klockan 05.30, sov ända till 10.30 Det var verkligen skönt, inte ofta jag sover så länge på morgonen (typ till 13.30 för två veckor sedan). Syster hörde av sig typ 10 minuter efter jag vaknat, IKEA ?. Jag ska ha en datorfri dag så varför inte IKEA. Så jag gör i ordning mig och åker iväg, halvvägs på vägen hör syster av sig och säger att de stannar till på Mcdonalds. Jaha, vad ska jag göra nu då? Jag åker in på Stadium och byter en av tröjorna jag köpte igår, det blev fel storlek av någon konstig anledning. Sedan hör de av sig och säger att de är framme. Vi möts upp och vi lämnar två av barnen på barnpassningen sedan är det bara ut i butiken och handla. De köpte utemöbler och lite smått och gått.

 

Sedan gick jag in på Ica Kvantum Kungens Kurva, ska ju grilla hos Pia ikväll. Det blev karré kotletter och champinjoner, Pia har tillbehören. Åkte hem och lade mig i soffan, kollade på några avsnitt av Criminal Minds. Jag hann rensa lite i garderoben också. Jag la ner lite kläder och grejer i resväskan som jag ska ha med mig till Australien, kanske lite tidig men jag måste börja någon gång. Men sedan var det dags att åka till Pia, det ska bli grillat och fotboll. Några kompisar till Pia kom också, det var Pedro och hans vänner. De skulle bli 7 personer men de var bara 3. För min del så tyckte jag det var skönt men Pia hade ställt fram mat för alla så det var lite trist för den anledningen. Sverige förlorade med 1 mål, trist men sant. Det var en trevlig och lugn kväll, det blev inte så sent heller. Straxt efteråt så skulle killarna åka vidare för de skulle ut men jag åkte hem.

 

Hemma så satte jag mig i soffan och kollade på ett Criminal Minds avsnitt igen. Men jag ska nog gå och lägga mig snart, ska åka och handla med mormor imorgon.

 

God natt kompisar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards