Louise Dagbok

Alla inlägg den 27 juni 2009

Av Louise - 27 juni 2009 00:37

Gick upp tidigt för att kunna ta det lite lugnt på morgonen. Jag packade inför resan till Sandhamn och sedan till Australien. Har lite kvar att packa men inte mycket. Men idag är det Sandhamns som gäller, men först ska jag till Olle och fixa håret. När jag började åka till stan upptäckte jag att det var avstängt överallt, det tog över en timme in till Regeringsgatan. Även om jag var försenad rätt mycket till Olle så satte han färg i håret på mig före sin kund. Det var jättesnällt, nu kommer jag hinna ut till färjan.

 

När jag var klar med håret så drog jag direkt ut till Mölnvik och köpte kött till Nalle och Lise. Sedan till mormor och parkera bilen innan jag tog bussen till vinterhamn. Morbror Bosse var på väg hem men åkte med samma buss som mig till vinterhamn. Jag hann med en båt tidigare än den jag bestämt med Lise. Jag ringde och skickade meddelande men jag fick inget svar. Men jag hoppade på båten i alla fall. Resan tog ca 50 minuter och var rätt behaglig. Jag lyssnade på en bok under resans färd så det gick bra. När jag kom fram så ringde jag igen, men inget svar. Jag satte mig på en parkbänk nere i hamnen och tänkte att de kommer väl snart. Men sedan tänkte jag att jag får helt enkelt leta upp dem. De brukar ju äta lunch nere på världshuset så jag går dit och frågar var de bor någonstans. Men jag hann inte lång, en tjockis kom springande efter mig. Lise och Nalle var och handlade och såg mig genom fönstret. Vilken tur.

 

Vi satt där hemma hos dem och mös i solen. Men sedan grillade vi hamburgare och det var jättegott. Det var Lise, Nalle, Jag, Roger (Lises bror), Liam och Tindra (Lises syskonbarn), Rick (Lises andra brors son), Olle och Tim (jobbar på ön) och Nalles två syskon barn. Det var fullt ös, men jag är ju van. Efter maten satte vi oss i soffan och tittade på Sällskapsresan och SOS.

 

Men nu är det dags att natta. Tack snälla Lise och Nalle för en jättetrevlig kväll. Jag kommer ut igen när jag kommit hem.

 

God natt kompisar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards