Louise Dagbok

Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Louise - 11 juni 2009 21:02

Hur kan man vara så jädrans trött? Är så trött att det gör ont i kroppen, det kan inte var bra. Men det sker när jag strular med sömnen, jag måste gå och lägga mig i tid.

 

Idag kom säljarna till jobbet, säljmöte kallas det. Jag var inbjuden en sväng och sa till dem på skarpen. Nä, men jag var sträng det kan jag lova. De vågade inte säga emot mig kan jag lova.

 

Dagen på jobbet var lång och rätt tråkig, händer liksom ingenting. Men ikväll är det Gröna Lund som gäller, vi ska träffas vid 18 tiden. Jag åkte hem och gjorde lite ärenden sedan skulle jag hämtat Leif men han ringde och sa att han skulle bli sen. Jag körde in till Djurgården och var lite tidig men jag ställde mig vid kajen och solade mig. Vädret var så underbart, det kunde lika gärna ha varit regn men vi fick solen. Jag stod och tittade på den nya bergochdalbanan Insane, hel tokig sak. Efter en stund så började alla droppa in, det blev lite sent men det är som vanligt. Jobbar vi med Tidsystem brukar vara vårt interna skämt.


Färjan 


De började 5-kampa, dricka lite öl men sedan var det dags att äta middag. Det blev en sen middag, typ efter 21. Jag tycker det är lite jobbigt att äta så sent, men jag kunde inte göra någonting åt det. Men kladdkakan var riktigt god, väldigt god. Jag vann en datorväska full med 2 kg Dumlekolor, den ska ungarna få av mig. Leif frågade om han fick åka med mig, sedan frågade Peter om han också kunde åka med mig (han bor 200 m från Leif). Han pratar i ett och då sa jag åt honom att han får åka med om han är tyst hela vägen hem. Var han det? Nej, inte mycket.

När jag kom hem på kvällen så var jag tvungen att tagga ner lite. Jag laddade ner bilder och filmer och helt plötsligt var klockan 02. Det kanske inte är så konstigt att jag är trött.

 

Såg i trapphuset att en lägenhet på nedre botten var på försäljning för några veckor sedan. Utpriset låg på 1 400 000 kronor och igår såg jag att den såldes för 1 740 000 kronor. Rätt bra, låter kanon för framtiden. Det är väldigt populärt att bo i Årsta har jag förstått.

 

Nä nu är det dags att sluta för idag.

Kram på er kompisar.

 

p.s

Jag lämnade in bilen och fick ut den tvättad och nyvaxad, så fin.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards