Louise Dagbok

Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Louise - 15 juni 2009 20:21

Igår kväll gjorde jag ett test på Facebook. Hur kommer du att dö?

Jag kommer alltså att bli mördad av en främmande person. Jag har blivit känd, en legend och någon sticker en kniv i bröstet på mig en natt när jag är på väg hem. Jaha, jag ska alltså bli känd, inte illa.

I morse spelade Michelle 8:de dels final med Tyrold. Det gick inget bra, de gick inte vidare men de har kämpat bra. Det var ju ändå första gången de var med i Eken Cup. Bättre lycka nästa gång, då vet de ju hur det är.

 

Jag sjukskrev mig i morse, ont i huvudet och ont i halsen. Låg ju hela dagen i går, det blev inte bättre så jag ligger kvar här. Jag gick ner till Ica för att handla lite mat, har ingenting hemma. När jag svängde förbi en hylla så stod BÖ där, herre gud vad rädd jag blev. Har inte sett honom så nära sedan han lämnade jobbet och det är länge sedan. Jag var redo för en fight men jag tror han såg mig före jag såg honom för han gömde sig liksom. Det är ju jag tacksam för. Jag kom på att jag gick och bar på en TIL-Tid kasse, så han måste ha sett mig. När jag gick ut så såg jag ju också att min bil stod parkerad utanför Ica, så han vet absolut att jag finns i närheten. Jag kollade bilen så den var fri från revor, med de kan ju komma senare. Ni som inte vet så anser BÖ att det är mitt fel att han fick sluta. Allt var bra tills jag fick tjänsten som jag har idag, han var nämligen tänkt för den före mig. Med tanke på testet på facebook så ska jag nog vara försiktig. Man vet aldrig.

 

När jag pratade med syster så berättade hon att Lukas nu har börjat klättra överallt. Helt plötsligt under samtalet så hör jag syster säga till Lukas: Akta så inte moster kommer och nyper dig i stjärten. Lukas svarar: Neeeeeee, men tittar lite försiktigt mot dörren.

Det är helt rätt killen, jag kommer inte att nypa dig, jag bara pussas.

 

Vad har jag annars gjort idag. Hm, medans jag kollade på en hel del repriser så hade jag en kött stek i ungen. Det blir några matlådor. Sedan la jag in sillen till på fredag. Men jag letade också efter en present till Patrik. Jag och syster vet exakt vad vi ska köpa men jag har inte hittat någon i Stockholm. Men nu har jag gjort det, med Pias hjälp. Jag skrev en packlista inför semestern, men den kommer nog att ändra lite på sig. Jag brukar ta med mig kläder som jag kan slänga när det är dags att åka hem. Bra sätt att rensa garderoben på, men nu när jag varit ute och rest en del sista året så finns det snart inga kläder kvar att slänga. Men några t-shirt osv finns det alltid.

 

Ikväll blir det en tidig kväll, så god natt kompisar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards