Louise Dagbok

Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Louise - 12 juni 2009 21:03

Skulle gått och lagt mig när jag kom hem igår, inte sitta och hålla på med bilderna. Det var trögt på jobbet, det märks att sommaren är på väg. Men det gör det inte utanför fönstret, det regnade hårt regn. Som tur var det uppehåll när vi var och handlade Thaimat, som alltid lika gott.

Jag visade mina arbetskamrater några små filmer från i går, det var första gången jag använde min nya kamera och filma med. Det blev riktigt bra, jag är jättenöjd.

Pia delade ut t-shirts till alla deltagare på morgonen. Hon och Tomas fick en som det stod Loser på, de andra fick en där det stod att de spöade chefen.

 

När klockan var 15 (trodde aldrig hon skulle bli det) så åkte jag hem direkt. Lade mig på soffan och tänkte läsa lite, somnade och vaknade 17.30 Jag hade jour till Astrid Lindgrens Värld, de ska köra lön och har fått lov att höra av sig till mig. Jag fick lite panik när jag vaknade ifall de hade mailat. Och det hade han gjort, men han hade skrivit att han förmodligen inte kommer att behöva min hjälp i helgen. Men han uppskattar att jag är redo att hjälp dem. Min fråga är: Hade jag något val när min kollega redan hade lovat att vi skulle göra det. Men när frågan kom till mig gällde det bara fredag men när de pratade i telefonen hörde jag att det även gällde lördag och söndag. Jag ska stå på Gubbängsfältet i morgon och på söndag är det mormor. Vi får väl se hur det blir med det.

 

Nu tittar jag på Herbie, när jag var liten såg jag orginalfilmen. Den här är inte lika bra. Jag ser också att det är CSI på kanal 5, ett gammalt avsnitt. Men det är ett av de bästa avsnitten.

 

Det blev lite pytt i panna med stekt ägg till middag, Jag får inte glömma att ladda batterierna till kameran i morgon, då är det Tyrold på Gubbängsfältet som gäller. Första matchen är klockan 9 så ikväll blir det en tidig kväll, I promise.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards