Louise Dagbok

Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Louise - 14 juni 2009 20:53

Vaknade av att det regnade så otroligt mycket, var tvungen att kolla planteringen på balkongen. Gick och lade mig igen, försökte läsa lite men somnade hela tiden. Klockan 9.30 fick jag ett mail från Astrid Lindgrens Värld, de behövde hjälp. Det var bara att gå upp och starta datorn, försökte svara dem men under tiden fick jag några mail till. Får fortsätta med detta i morgon.

 

Gick in på Facebook och såg att Ngaire var online, jag startade en chatt med henne och hon blev förvånad att det var jag. Hon frågade om jag hade söndag också, det är 8 timmars skillnad mot Melbourne. Hon skulle precis äta middag och se på en film, jag satt och åt frukost. De har haft väldigt kallt på nätterna, det har legat på 0 grader senaste dagarna. Jag ser inte fram emot det, måste packa mycket kläder låter det som.

 

Hade ont i huvudet, halsen och fick lite feber. Så jag har allstå legat på soffan hela dagen, inte gjort många knop idag. Syster ringde och undrade var jag var men jag sa som det var,,, på soffan. Michelles lag förlorade sina två matcher, men de skulle spela B final på kvällen. Jag gick in på hemsidan för Eken Cup och såg att deras match var struken. De hade inget lag att spela mot så de vart automatiskt framflyttade till 8 dels finalen i morgon. Jag ringde till syster och berättade detta, de hade ingen aning om detta. Men de fick tag på en av tränarna och de ringde till Eken och fick det bekräftat. Ni ser, moster måste ha koll annars går det åt skogen. Hoppas nu att tjejerna vinner i morgonbitti, vi håller tummarna.

 

Jag har alltså inte gjort mycket idag, jag laddade ner 6 st ljudböcker. Bra att ha till semestern, lyssnar mycket på planet mellan London – Singapore. Resan tar ju ändå 12 timmar, sedan är det 9 timmar till Melbourne. Det kommer att bli den längsta resan hittills, jag ser inte fram emot det. Jag mailade Andrew idag också, frågade om det var okej att sova på båten natten före avgång. Det sa han sist jag var där men jag vill kolla, jag har ju inte bokat något hotell rum.

 

Nej nu vänner måste jag nog gå och lägga mig. Jag är riktigt trött och har huvudvärk.

Ha en fortsatt trevlig söndag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards