Louise Dagbok

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Louise - 17 juni 2009 21:26

Syster ringde idag och frågade vad jag skulle göra efter jobbet. När hon frågar sådär så blir jag lite spänd, ska jag vara barnvakt eller är det något annat de behöver hjälp med. Men när hon sa att de skulle äta tacos så tackade jag ja. Jag tycker om tacos väldigt mycket.

 

Men efter middagen så kom frågan: Är det inte smart nu att få upp nya tv’n när syrran är här? Självklart är det så, jag och Patrik började mecka och till slut fick vi tv’n på plats. Då var det dags att åka hem, jag var trött. Jag är ju ändå lite sjuk. Det kände jag idag på jobbet, kunde inte sitta stilla för då hade jag somnat. Jag var tvungen att gå runt lite på jobbet så jag inte började snarka på rummet.

 

Idag blev det också kyckling cashewnötter till lunch, sista gången innan midsommar. I morgon har vi ju midsommar lunch med sill och lite blandat.

 

I går satt jag ju och gjorde barnens fotoböcker, jag gör alltid en om året så de har som minne. Jag gör böcker med bilder jag tar på dem och så skriver jag lite text till varje bild. I går gjorde jag Liam 4 år, Lukas 2 år och Michelle 2008-2009, jag sände iväg ordern på kvällen för jag hade fått rabatt. Men inatt klockan 3 vaknade jag och kom på att Michelle’s bok hade jag inte gjort något på. Den var alltså helt tom. Så jag mailade dem och bad dem makulera ordern och sa att jag kommer lägga en ny order ikväll. Då fick jag svar att tyvärr kunde de inte göra det utan jag får tänka på att förhandsgranska bättre nästa gång. NU BLEV JAG LACK!!!

Men sedan så kom det ett mail där de skrev att de upptäckt att jag var en trogen kund och de skulle undersöka om det gick att makulera ordern ändå. Jodå, jag fick ett mail sedan där det stod att det var inga problem att stoppa ordern. MEN glöm inte bort att förhandsgrandska nästa gång. Nähä, jag lovar.

 

Nu har jag skickat iväg ordern på nytt, förhandsgrandskad.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards