Louise Dagbok

Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Louise - 10 juni 2009 22:00

Vaknade med migrän i morse, så jag låg kvar en stund i sängen istället för en morgonpromenad. Det tog över en timme för huvudvärken att försvinna men som tur var så gjorde den det. Jag satt med telefonen redo att ringa jobbet och ringa mig sjuk. Jobbade bara till 13.00, sedan åkte jag till Tyresö för ungarnas skolavslutning. Först satt vi på Liams dagis och hade avslutning sedan gick vi till Michelles klass. Tillslut samlades alla på gården (det slutade regna precis då) där hade alla avslutning tillsammans. Rektorn höll ett tal och alla barn sjöng olika sånger. Man ser inte så bra när man står på gården, de stora ser man men de små hör man bara.


Rektorn

 

När det var slut åkte vi hem till syster och började fixa till inför Michelles födelsedagskalas. Som alltid blir det grillade hamburgare på kalaset. Vi dukade inne (första gången) och fixade all mat så det var klart. Sedan satt vi och väntade en stund.

 

Men sedan kom alla, det var många som kom. Vi var väl ca 30 personer sammanlagt, det är många hamburgare som Patrik står och grillar. Det är alltid lika gott. Sedan är det tårta och kaffe och presentöppning. Hon fick en Ipod Shuffle av mig, fulladdad med musik. Hon såg så roligt ut när hon satt med hörlurarna på och vi ställde en fråga till henne. VA, jag hör inte. Det kommer bli mycket sånt nu. Det är väl mitt fel till slut.

 

Jag fick lite panik vid 20 tiden, matchen höll på och jag ville se lite av den. Jag tackade för mig och satte mig i bilen och lyssnade. Jag kände att huvudvärken var på väg tillbaka. Lise ringde när jag var på väg hem, hon var lite ledsen och ville prata av sig. Hon har all anledning och vara ledsen, hennes fd svägerska är en riktig skitstövel.

 

När jag kom hem så hann jag se några minuter av matchen, Sverige vann som tur va. Nu kanske vi en chans till VM.

 

Nä, ska jag orka göra sista Bonnier provet i morgon så är det dags att gå och lägga sig.

God natt kompisar.


p.s

Svar till Love: Jag hejar på Djurgården... :)

Av Louise - 10 juni 2009 07:17

Jag mailade Ngaire (min kompis från Melbourne), jag frågade om hon sett Andrews news från tidigare turer. I natt fick jag svar.


Hi Louise, oh yes I have. I can't contain my excitement, can not wait.
I have asked Andrew if its ok for me to stay on the Princess on the night of the 1st and he said yes, so I will see you on the boat then. YAY!
Lots of Love, Ngaire x

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards