Louise Dagbok

Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Louise - 21 juni 2009 22:04

Jag tänkte i går att om solen är framme i morgonbitti så går jag upp tidigt och sitter och njuter på balkongen en stund. Så var faktiskt fallet, solen sken klockan 8, men jag gick upp vid 8.30 Läste lite ur min bok ute på balkongen med en kopp kaffe, mm så härligt.

 

Åkte tidigt mot Oxelösund, ville vara framme tidigt. Det var ingen direkt trafik så det gick fort. Vi fikade och pratade om ditt och datt. De berättade om sin båttur ute på Östersjön och jag pratade om Australien. Vi åkte ner till Nyköping och gick ner till hamnen där vi satte oss för att äta. Vi såg på deras meny de hade utanför restaurangen, där stod det om dagens rätter, pizza och hamburgare. Vi fick ett bord ute men under tak, i alla fall hade Marita tak.

Jag och pappa beställde Pizza medans Marita tog lax med blåmögelost. Hon fick in sin mat rätt fort, servitrisen sa att våra pizzor var på väg. Men efter ytterligare en stund så kommer hon tillbaka och säger att de inte har alla ingredienser så vi kan inte få någon pizza. Så vi beställer Smokey hamburgare med ost och bacon istället. Marita har ätit klart och sitter där och njuter av sitt förhoppningsvis torra vin (servitrisen visste inte om det var torrt eller inte). Men sedan får vi våra hamburgare, utan bacon. Jag vet inte om pappa fick bacon på sin men jag fick det då inte. Men jag orkade inte tjafsa mer, jag var hungrig. Men nästa gång så ska vi ta deras plankstek, den kostade 260 kronor men såg väldigt god ut.


Nyköping Hamnen


 

Sedan åkte jag hemåt, tänkte att nu blir jag fast i köerna men det flöt på rätt bra. Det knorrade ihop sig vid Södertälje och sedan lite till men efter Norsborg så flöt det på. Stannade i Kungens Kurva och handlade lite, åkte in till Pizzan i Älvsjö och köpte sallad till middag och till lunch i morgon. När jag kom hem så började Sällskapsresan, den är så rolig. Somnade en stund men gick sedan upp för att börja packa lite. Det är inte lätt att packa när man inte vet hur vädret är. Jag vet ju att det är vinter och att det är rätt kallt. Men hur ska jag få plats med alla vinterkläder, jag måste välja några. Jag vet inte om jag måste ha med mig sängkläder, måste maila Australien och fråga.

 

Igår var det lite baby varning på Lise. Men jag fick besked i dag att det var falskt alarm. Hoppas hon hinner få ut killen innan jag åker, hinner kanske ut i helgen då och hälsa på.

 

Har lite att göra i veckan, det ska städas (jag tycker det är så tråkigt), vara barnvakt, fixa naglar, fixa håret, handla med mormor, äta middag med syster och barnen och packa det sista. Hur ska jag hinna?

 

God natt mina kompisar…

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards