Louise Dagbok

Alla inlägg den 4 september 2009

Av Louise - 4 september 2009 21:42

Andrew och Jen har gjort en ny film om dykning i buren som går ner till botten. Den är riktigt bra.


Av Louise - 4 september 2009 20:20

Hade en liten feber fest i natt, vaknade och simmade i sängen. Den tar aldrig slut den här febern. Igår låg jag i soffan och tittade på avsnitt 1 till 3 av Morden i Midsomer, i morse såg jag avsnitt 4. Men sedan gjorde jag i ordning mig för att åka till Ersta Sjukhus. Jag hittade en parkering rätt fort och fick sitta och vänta en stund, men det gjorde ingenting. Det är en otrolig utsikt från väntrummet på röntgen.


En röntgen sköterska kom och hämtade mig och hade 100 frågor. Är jag gravid, har jag pacemaker, är jag hjärnopererad osv. Det var Big No till alla frågor.

När jag satt på mig den fina rocken som man får så behövde jag inte sitta och vänta länge. Han kom och hämtade mig igen och visade mig in till rummet där den stora maskinen finns. Jag fick hoppa upp och lägga mig, han frågade om jag gjort det här tidigare, oh Yes. Han förklarade att mina tatueringar kan bli varma och börja klia, det är ovanligt men det händer. Jag skulle trycka på larmknappen så fort jag kände något.

Men när vi nästan var klara och skulle börja så frågade han om jag hade feber, jag var röd i ansiktet. Jo, jag har några grader svarade jag. Då började han förklara att kroppen kan bli lite varm i röntgen maskinen. Han gick ifrån och kom tillbaka och förklarade att jag skulle hoppa ner, vi skulle in i ett annat rum. Den maskinen som jag låg i var ny och väldigt stark, den andra var lite äldre och gav 3 ggr så lite ”någonting”. Det var bättre för min feber och mina tatueringar.

Så vi gick till ett annat rum och där fick jag vänta i 15 minuter innan det blev min tur. Sedan gick vi in och där kom samma kille och hjälpte mig. Sedan stod det två killar och tog på mina tatueringar och hade 100 frågor. Hur mycket kostar det? När gjorde jag dem? Hur bestämde jag mig för mina motiv? Efter en stund så satte han på mig hörlurarna och drog igång RadioRix. När jag åkte in i tunneln så blundade jag, det är lite läskigt att åka in i den där trånga tunneln. Han pratade med mig hela tiden, frågade om jag var varm osv. Men det gick bra. Jag låg och tänkte att jag låg i hytt nr 6, lyssnade på båtmotorn och var på väg ut till Neptune Island och dyka med vithajar. Efter en stund så sa han att vi var klara, och drog ut mig. Sedan var det bara att åka hem.


Hemma igen så lade jag mig i soffan och såg på avsnitt 5 och 6 av Morden i Midsomer. Men nu är det dags att se lite vanlig tv, CSI Las Vegas på kanal 5 får det bli.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards