Louise Dagbok

Alla inlägg den 19 september 2009

Av Louise - 19 september 2009 19:48

Gick upp tidigt för jag skulle åka ut till mormor idag. Jag lovade det förra helgen när jag var där, jag orkade inte vara där 2 dagar på raken så jag valde att komma ut idag istället. Så jag ringde henne innan jag skulle åka för jag kanske behövde köpa med mig något.

Jag hörde direkt att något hade hänt när hon svarade. Mormors systerdotters son dog tydligen i onsdags av en hjärtattack. Han blev 45 år, han var gravt cp skadad och levde med sin mamma och pappa hemma. Men just den dagen var han på sitt dagcenter. Så mormor var lite ledsen och nedstämd. Men jag skulle komma ändå.


Jag köpte med mig lite saker till mormor och var på plats vid 11 tiden. Vi började med att sitta och fika sedan gick jag ut för att jobba lite. Vi hade slängt ner allt skräp efter syster klippte buskarna nere i slänten. Mormor vill inte ha det där utan det ska ligga där lillstugan brukade stå. Då kan hon klippa ner det i små bitar och sedan slänga det på högen. Så jag sprang ner och upp för att göra som hon säger. Sedan började jag klippa och fick ihop 3 soppsäckar med träkvistar och blad. Men det syns inte att jag börjat med högen, den är super stor. Men jag får väl fortsätta om två veckor.

Sedan beslutade sig mormor för att lägga in ny matta i kök och hall. Hon sa nej i veckan men hon har ändrat sig.


Igår ringde läkaren om mina röntgen resultat, jag har inte diskbråck. Jag har heller inga nerver som sitter i kläm i ryggen, det var ju skönt. Så nu skickar hon mig vidare till Ersta för att träffa en neurolog. Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag är där.


När jag åkte hem så åkte jag förbi tippen och slängde soppsäckarna. Ingen idé att vänta med dem. När jag kom hem så lade jag mig i badet, skönt för musklerna. De gjorde lite ont i ryggen när jag höll på med riset.


Nu är jag redo för soffan, bara ligga och slappa resten av kvällen. I morgon är en ny dag.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards