Louise Dagbok

Alla inlägg den 23 september 2009

Av Louise - 23 september 2009 21:03

Idag har jag trott att det varit en helt annan dag än den det är. Hur kan man göra det en hel dag? Jag förstår inte. Jag tyckte det var en rätt lång dag, jag försökte få dagen att gå fortare men det skedde inte. Nu är det mitten av veckan och det är rätt skönt. Jag åt thai till lunch och köpte hem en extra låda som jag kan ha till middag ikväll. Jag tycker om kyckling med cashewnötter.


I morgon är det fina naglar som gäller och på fredag ska jag fira en 4 åring. Men vad har jag gjort ikväll då? Absolut ingenting kan jag berätta. Jag har diskat två maskiner, diskar rent tallrikarna som stått framme på hyllan. Nu får maskinen vila lite.


Idag kommer min kompis Ngarie till Europa, hon flög till Rom. Jag väntar på ett reseschema från henne så jag kan boka in en weekend någonstans i Europa. Det ska bli så roligt att träffa henne igen. Sedan så glömde jag ju bort att ringa Andrew i morse, hade fullt upp att titta på mina krabbfiskare. Så jag skickade ett mail till honom, igen. Nu får vi se om han svarar på detta. Annars åker jag bara ner och våldgästar honom, det skrev jag lite i brevet. Jag måste vänta till slutet av oktober för att köpa biljett för pengarna jag har på kontot nu går åt till min födelsedagsmiddag, den är inte billig.


När jag kom hem så låg det två nya filmer på golvet. Jag har nämligen köpt Johan Falk’s filmer. Jag kunde inte hålla mig utan laddade DVD’n med den första som heter Gruppen för särskilda insatser. Jag tycker Johan Falk är HOT. Eller är det Jakob Eklund som är HOT, jag vet inte men jag tyckte nog att filmen var okej.


Ska jag titta på den andra filmen eller ska jag vänta….?


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards