Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Louise - 16 september 2009 20:58

Idag fick jag ny dator, den gamla var så slö. Det tog sådan tid att hämta upp en sida på Explorer. Jag hotade Peter att om han inte gör allt bra så får han sparken, men han lyckades faktiskt. Jag var nog den jobbigaste personen på jobbet som han hjälpt med att byta dator. Alla andra har nog bara låtit honom göra det men jag vakade över allt han gjorde. Sedan letade jag efter allt som var fel så han fick rätta till det på en gång. Men nu är jag rätt nöjd.

Det ända som är jobbigt med att byta dator är att alla logg in som varit sparade är borta. Jag kommer sällan ihåg alla lösenord, tur att jag skrivit upp allt hemma.


Efter jobbet åkte jag hem till syster, hon bjöd på kycklinggryta med ris och sallad. Det var verkligen jättegott, har aldrig ätit det tidigare. Jag och Lukas satt i hans sovrum före middagen och tittade lie på Karlsson på taket, det är hans favoritfilm. Vi satt i sängen och mös lite, han vill gärna sitta nära och hålla handen. Världens gull unge. Efter middagen så skulle Liam och Lukas bada och Michelle läsa läsläxan. När vi var klara så var det filmdags, jag skulle visa min film från Australien. Hela familjen samlades i soffan och syster bjöd på glass, grädde och sylt medans vi tittade. Lukas var tokig och busade med mig hela tiden medans Liam och Michelle tittade på hajarna. Ibland dök moster upp på filmen och då skrek de ”där är moster”.

När filmen var slut så var det dags att åka hem, då frågade jag Lukas om han skulle följa moster hem. Ja sa han och sprang ut i hallen och tog fram skorna. När vi förklarade att han får följa med någon annan gång så blev han jätteledsen. Jag får sluta lura honom så där. Skrikandes


I morgon om det är bra väder så ska vi ut och grilla efter jobbet. Ut på en scout ö och grilla korv med mina arbetskamrater. Det ska bli väldigt trevligt, lite ovanlig sak för oss att göra men det var Bosse E som drog igång det. Vi får väl hoppas att vi hittar tillbaka till bryggan, för vi ska ju ha konferens på Berns Salonger på fredagen.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards