Louise Dagbok

Alla inlägg den 8 september 2009

Av Louise - 8 september 2009 19:03

Idag hade jag på mig mina nya fina UGG’s. Jag är så nöjd med dem, de är verkligen stört sköna. De är helt klart värda varenda krona. Elinor sa till och med att hon tyckte jag var fin i mina kläder, tack snälla Elinor. Jag tycker själv att jag ser ut som en tonåring, nej jag har inte 40 års kris. Jag har The Australian Bug.


Igår bokade jag middagen till min 40 års middag med familjen. Det kommer inte att bli en billig historia. Jag har bokat en Amerikansk buffé, men önskade en grekisk sallad istället för blandsallad. Jag önskade också att få tzatziki som en extra sås, det gick bra för en kostnad av 30kr/person extra. Hm okej nu blev det svårt. Nä, jag vill ha tzatsiki så det får kosta lite extra pengar. Jag frågade om jag själv ska ta med mig tårtor eller om de har något jag kan köpa. Eftersom jag fyller år så bjuder de på tårtan. Det var snällt. Tack snälla Enskede Värdshus.


Idag fick syster reda på att Lukas kommit in på dagis. Det är väl ingen nyhet precis med tanke på att killen älskar att vara på dagis med storebror Liam. Men från och med januari så går han där själv. När jag skrev sms till syster att jag tyckte det var kul fick jag till svar: Lukas säger näe. Han är inne i sin näe tid, inget ja alls. Jag har sagt att han får en 100ring om han säger moster, det kommer ta tid.


Jag fick besök på jobbet idag av min bästis Lise, hennes son Mads och hennes mamma Lotta. De kom förbi och hämtade bilder jag skrivit ut på Mads. Sedan drog de iväg till IKEA för att köpa ramar. Det är alltid lika roligt att träffa Lise, det blir ju inte så ofta nu för tiden.


Berättade jag om Roast on Berns i går, ha ha ha hur kul som helst.




Av Louise - 8 september 2009 18:36

Så då var det dags att åka till jobbet igen, det kändes bra. Efter att ha legat hemma i 4 dagar så var det skönt att få igång hjärnan igen. Men dagen började inte bra, jag fick höra att det hade pratats om att jag nog inte var sjuk. Och detta på grund av att någon sett min bil på stan. Det stämmer, jag var inne på söder vid det tillfället. Vad jag inte förstår är att man ifrågasätter min frånvaro? Ligger jag på soffan i 5 dagar för att det är kul, jag är lat och inte orkar jobba eller vad var problemet? Jag behöver inte ens förklara vad jag gjorde. Det har ingen med att göra.

Jag pratade med min chef och hörde med henne om hon hört diskussionen och hon hade hört detta. Men hon hade svarat att hon inte tror att jag är en som sjukskriver mig om jag inte är sjuk. Tack för det. Jag förklarade allt för henne så hon vet.

Dagen var över väldigt fort, jag hade ju en del att göra. Var helt slut när jag kom hem, kunde ha somnat redan vid 17 tiden. Men det blev lite mat och jag var inne i på släktforskningssidorna och tittade lite. Jag väntade på Roast på Berns som började på tv och det var rätt roligt.

    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards