Louise Dagbok

Alla inlägg den 11 september 2009

Av Louise - 11 september 2009 21:46

Vaknade och kände mig inte utvilad för 5 öre. Men som vanligt är det bara att gå upp och åka till jobbet. Jag satte på mig lite mysbyxor för att få ner thailunchen idag. När jag kom till jobbet så fick jag en liten present av Sussi. Hon gav mig ett par tights, de var för stora för henne så då tänkte hon på mig. Tack snälla Sussilull.


Jag började dagen med en het diskussion med en av mina medarbetare. Jag behövde säga vad jag tycker och när jag gjort det så kändes det inte bra. De andra kommer ju få höra detta så det kändes som att det är bättre de får höra mina ord istället för hennes. Så jag tog in de personer jag ville prata med och berättade exakt samma sak. Det vart inte populärt, men jag har ändå berättat vad jag känner. Resten av dagen satt jag på möte kändes det som. Mycket viktigt möte som vi inte blev klara med och vi får fortsätta om några dagar igen.


När vi slutat för dagen kändes det helt okej, jag var trött och helt slut. Jag åkte till Bauhaus och köpte mer färg till mormors hus. För i morgon ska vi ju ut till mormor och måla, förhoppningsvis blir vi klara med en långsida och en kortsida. En långsida får vi väl ta i vår.


När jag kom hem så lade jag mig ner i sängen och vilade lite, jag var så trött. Men jag flyttade mig till soffan och började släktforska igen. Det är så svårt att hitta släktingarna som är födda på 1700 talet, svårt att läsa skriften.


Pratade med Lukas i telefonen idag, när han kom till telefonen sa han Hej. Han var så söt och babblade på om bullar och något jag inte förstod. Men när jag sa att vi ska till gammelmormor i morgon började han skratta. Så han tycker nog det är roligt att åka till mormor.


En liten för glimt på nästa vecka. På måndag kommer Bosse hem till mig och kopplar in diskmaskinen. Jag blir nog den lyckligaste personen i Årsta då. Jag längtar verkligen.Skrattande


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards